Yaş :16 Boy: 177 kg: 65....resimlerim aşağıda...vücut yapmaya bu okul sezonunun ortalarında başladım yani 6-7 ay oldu ..başta hiçbir bilgim yoktu..ve şu son 1-1.5 ay buradan ve diğer vücut sitelerinden biraz bilgi edindim...şu anda o protein haplarından falan almıyorum sadece doğal yöntemler kullanmaya başladım
arasıra arıpoleni yiyorum ve süt yumurta içiyorum... size sorum şu olacak ben daha önce bayağı bir zayıftım ve şimdi de olduğu gibi kemik yapım çok küçük..yani bileklerim kollarım ve omuzlarım kas olmasa çok küçük..1. si bunları kalınlaştırabilirmiyim( özellikle bilek ) ve omuzları genişletebilirmiyim..2. si kas oluşumu için toz ve hap almak şartmı ..değilse de günde kaç tane yumurta ve ne kadar süt içeyim ? ...ayrıca sitede yazıyodu bir kasa haftada 1 kereden fazla çalışmayın diye bunu en fazla ne kadara çıkartabilirim ?...ve 1 soru daha elimde şu anda 14 kg luk dumble war ilk başta 20 tekrar nizami olarak yapıyorum..önkol ( sanırım biseps di ) için kg yi daha da yukselteyimmi ?...umarım sıkmamışımdır...ltfn ilgilenin cevaplarınızı bekliyorum..siz kısa ve öz yazın ben anlarım.. şimdiden teşkler...