Aman allahim oda ne? yoksa jay cutler abimizde dogal degilmi? Bana kalirsa Büyüme hormonu ve insulin. IGF de olabilir ve özel üretimde özel labda üretilmis steroidlerde olabilir.
haha bencede hgh insan en azindan kamera var diye saklar yok yok jay cutler dogal hic süphem yoktu simdide yok
adam çok doğal ne var bunda. hiç kendini gizlememiş doğal haliyle kameralara çıkmış panzehir bu adam doping testinde yakalanmadı diyelim. ama bir filminde yada röportajında bu maddeler görüldü. o zaman mr olympia dan men edilirmi?
Elini attigi kutu yumurta aki. Sarisindan ayrilmis, kolestrolsuz. Keske trdede olsa. Dolapta bulunanlar kesinlikle GH, sadece GH ve pregnil dolapda saklanmak zorundadir. 2-8C arasinda
Evet elini attığın kutu yumurta beyazı kutusu "Egg Whites" yazıyor üstünde, TR'ye getirten fln özel firma hiç mi yok ?
benim arkadasim eti nin yani acmis oldugu cikolata fabrikasinda calisiyor ve bana sunu diyor eger fabrikada olsan kafayi yersin yumurta aki tozlari 50 kiloluk cuvallarla kamyon kamyon fabrikaya iniyor !!!! bizde hergun kaynatip kaynatip yiyoruz civ civ cikaracam bu gidisde
Deli333 Eger jay cutler yarisma disinda evinde yada seyahatte doping maddeleriyle yakalanirsa o zaman Mr. olimpia basarisi yada arnold klassik samspiyonluigu elinden alinmaz bu her sporcu icin gecerlidir. Fakat 2002 senesinde miydi neydi, o yillarda cok az puan farkla Jay cutler sampiyonlugu kacirmisti. O senede Doping testlerinde Diuretica maddesi bulunmustu. Fakat Mr.Olimpia da doping olayi cok büyütülmüyor. 1992 yillarinda da Shaw Ray Winstrol(stanozolol) maddesiyle yakalanmisti(doping testlerde). Ronnie coleman ziyaret ettigi ülkelere giderken yanina aldigi cantalari bir kontrol etseniz herhalde bol bol ampul igne ve bol bol büyüme hormonu bulacaksiniz. Tabiki bol bol tabletler. Eger ronnie bey 1 hafta hic madde almadan sadece beslenmeyle yarismaya gitse o zaman adam kendini gücsüz kuvvetsiz ve forumda hissetmeyecektir.