resımdekı ıle ılgılı fıkrınız var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaslar resımdekı yara(cızık) yaklasık 3 ay once farkettım basta hıc takamdım muhtemelen spor yaparken cok zorladım derı catladı fılan dıye dusundum zamanla gecer desemde zamanla daha da buyudu koltuk altı ve arkadasındada bıraz var ama en buyugu resımdekıler zamanla dahada buyuduler sadece sol tarafımda var bunun hakkında fıkrı daha once yasayan var mı? Kımse yasamadıysa bı doktora gorunecemde :)

saygılar ..

Eklentiler

• IMG-20120805-00535 (1).jpg
    IMG-20120805-00535 (1).jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 413
Sık olarak kilo değişiminden(kilo alıp vermekten) oluşan çatlaklara benziyo. Yine de bilgili biri cevaplasa daha iyi olur.

Doktora gerek yok, catlak, ne yazık ki çözümü olmasada nemlendirici kremler, vücut yağları, hamileler için çatlak kremleri önleyici olabiliyor.

Ben solağım ve benimde sol tarafta aynı yerde var . Neden olduğu hakkında pek bir fikrim yok.Birde o bölgede katlanma var boyum 182 cm kilom 72 o bölgede ki katlanmaları nasıl önleyebiliriz? Fikri olan varmı?(tabletten yazdığım için karakter sıkıntısı olabilir affola :-)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı