DeepSilent
Üye
Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun.
guardbody bu kadar kesin konustuguna göre recep agbiyi ve ailesini iyi taniyorsun...bak ben bunu bilmiyordum.evet böyle aileler oluyor .genetik olan..ama suda bir gercekki biz bodyciler bazen bu ilaclari bi ciogumuz aldigimiz icin isimize gelen tarafi kendimize uyarliyoruz..arkadaşlar recep yaylagül'ün ailesinde kalp hastalığı malesef genetik.aile büyükleride kalp krizinden vefat etmişti.yaşayanların bir kısmındada kalp hastalığı devam etmekte.kullanılan ilaçlar nedeni ile kalp krizi geçirmiş değildir.bilginize...
guardbody bu kadar kesin konustuguna göre recep agbiyi ve ailesini iyi taniyorsun...bak ben bunu bilmiyordum.evet böyle aileler oluyor .genetik olan..ama suda bir gercekki biz bodyciler bazen bu ilaclari bi ciogumuz aldigimiz icin isimize gelen tarafi kendimize uyarliyoruz..
mesela bir sporcu genc yasta ölüyor.diyoruzki ilaclardan degildir baska bi sorunu vardir.ama baska bir sporcu 50 yasinda cok genc görünüyor,bu sefer diyoruzkli iste bizim body sporu insani böyle genc tutuyor..
ben buna cok kiziyorum..evet allah herseyi bilir.herksin ölecegi günü belirler..recep agbinin ailesinde bu hastalik IRSi olabilir.ama benim kendi görüsüm recep agbi bu isi profesyonel yapan biir olmasaydi bence hastaligi irsi bile olsa belki 53-54 degilde belki 60 yasinda vefat edecekti...yani ister irsi olsun ister baska sorunlar olsun,isterse doktor kontrolunde kullanalim,steroidlerin insan ölümümüne zamanindan önce mekan hazirladigi var olan hastaliklarida tetikledigi bir gercek
Allah rahmet eylesin...Evet kalp krizi geçirmesinin sebebi vg..zaten vg yapmayan hiç kimse kalp krizi geçirmiyor ya da kalp krizi geçiren herkes bodyci..
Benim dedem de kalp krizi geçirdi bodyci oda şimdi...Allah rahmet eylesin...Evet kalp krizi geçirmesinin sebebi vg..zaten vg yapmayan hiç kimse kalp krizi geçirmiyor ya da kalp krizi geçiren herkes bodyci..