Raspberry ketone acil

20 yaşındayım 13 kilo fazlam var kilo veriyorum fakat çok yavaş.. Protein alıyorum sadece düzgün bi beslenmem var artık. Ahududu ketonu almak istiyorum şuan gnc green tea complex kullanıyorum ondan memnunum fakat kilo vermeyi hızlandırmak istiyorum ahududu ketonunu veya başka bir takviye önerir misiniz?

20 yaşındayım 13 kilo fazlam var kilo veriyorum fakat çok yavaş.. Protein alıyorum sadece düzgün bi beslenmem var artık. Ahududu ketonu almak istiyorum şuan gnc green tea complex kullanıyorum ondan memnunum fakat kilo vermeyi hızlandırmak istiyorum ahududu ketonunu veya başka bir takviye önerir misiniz?
keton yerine L- CARNİTİNE kullanabilirsin ketondan daha etkili, ayrıca antrenman yapıyorsan 15 dk önce sade bir nescafe gibi kafein içeren bir içeceklede yağ yakımını hızlandırablirsin.

aynen spor yaparken kullananlar için ama kilo vermek istiyorsan beslenmene dikkat et karbonhidrat tüketimini düşür protein tüketimini yükselt güzel bir diyetlede kilo verebilirisin

Spor yapmadan trajik sekilde kilo vermek aha sonra cok buyuk deri cilt problemlerine neden olabilir. Yavas olsun sizin olsun pisman olmayin sonra..Bu arada bu ketin filan para tuzagi baska numarasi yok..

ayrıca yeşil çay, sade kahve de içerek de aynı etkileri görebilirsin[DOUBLEPOST=1451423042][/DOUBLEPOST]rica ederim :) unutma önce beslenme alışkanlığını düzeltmelisin

Back
Yukarı