ramazanda ketojenik diyet yag yakma

s.a iyi aksamlar herkese bir sorum olacak ramazanda ketojenikdiyet yapsam sonuc alirmiyim , gun icinde yemem gerekenleri iftarla sahur arasinda tuketiyorum buda bol yag ve bol protein demek oluyor , amaacim yag yakmak fazla bi yag oranim yok ama karin kaslari gozuksun istiyorum, bir sakincasi varmidir

ayriyetten ben makrolarimi hesapladim beslenme programik var isteyen olursa yazabilirim ama suan amacim ramazanda ketojenik diyetin sonuc ver

Dostum bende 61 plakalıyim :D neyse ben iki buçuk aydir spora gidiyorum 102 den 87 kilo ya düştüm ama şimdi ramazan diye ara verdim bende 87 kilo da cakili kaldım ne yapmam gerekiyor kilo vermem için yada yağ Yakmam için senin soruna soruyla cvp verdim ama kusura bakma :D

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum bende 61 plakalıyim :D neyse ben iki buçuk aydir spora gidiyorum 102 den 87 kilo ya düştüm ama şimdi ramazan diye ara verdim bende 87 kilo da cakili kaldım ne yapmam gerekiyor kilo vermem için yada yağ Yakmam için senin soruna soruyla cvp verdim ama kusura bakma :D

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kalori ihtiyacından az tüketeceksin. Bu soruyu ne anlamda sordun? Detaya gir biraz asıl sorun bu kadar saçma olamaz :D

ketojenik diyet oneririm sana ama ramazanda ne kadar dogru bunu ogrenmeye calisiyorum bende[DOUBLEPOST=1435431145][/DOUBLEPOST]ketojenik diyet oneririm sana ama ramazanda ne kadar dogru bunu ogrenmeye calisiyorum bende

Back
Yukarı