Ramazan'da beslenme ama oruç değilim farklı mevzu yardım

Arkadaşlar başlık ilginç oldu konuyu açayim ben eczanede kalfalık yapıyorumda oruç tutmayacağım Ramazan'da eczanedeki arkadaşlar oruç tutuyor normalde yemeğimi getirip yerim Ramazan'da bunu yapamam arkada yemem gerek nasıl birşey uygun olur pilav getiremem çok dikkat çeker tonbalığı getirecem herzamanki gibi karbonhidrat açığını ne ile kapatmak uygun olur kolay yenebilecek bu konuda yardım ederseniz

2 tane plastik kab alsana :)

Seç beğen al :)
201197111742_glc_glass_lock_yemek_saklama_pisirme_kabi4.jpg

Arkadaşlar başlık ilginç oldu konuyu açayim ben eczanede kalfalık yapıyorumda oruç tutmayacağım Ramazan'da eczanedeki arkadaşlar oruç tutuyor normalde yemeğimi getirip yerim Ramazan'da bunu yapamam arkada yemem gerek nasıl birşey uygun olur pilav getiremem çok dikkat çeker tonbalığı getirecem herzamanki gibi karbonhidrat açığını ne ile kapatmak uygun olur kolay yenebilecek bu konuda yardım ederseniz
Geçmiş olsun bi rahatsızlık ötürü oruç tutamıyorsunuz sanırım...

"İmanınız zayıf mı?" diye soru sormak ne demek bu şekilde soru sorulmaz.. Ben çoğu müslümanım diye geçinen insanlarda bu abimizin yaptığı davranışı görmedim.. adam deist ama yinede diğer dinlere saygısı var ibadet eden kişiye saygılı, bizim müslüman olduğunu iddia edenlerse (hakkıyla müslüman olanları kastetmiyorum) gitsinler ramazan günlerinde sokakta köfte falan yesinler..Dinin ne önemi var? Kişi ADAM olduktan sonra..

Neden bu kadar abarttınız anlamadım dorğusu, konuyu açan arkadaş bile bu kadar içerlememiş, imanın zayıf lafı çokmu acı verici lafmıki bu kadar ağrınıza gitti?, ben arkadaşa saygısızlıkmı ettim burada?, hayır etmedim sevgili arkadaşlarım, deistim dedi konu kapandı. Dinin senin için önemi yoktur belki ama adamlıkta görecelidir sevgili, @SoldiersOfG.

"İmanın Zayıf" İman sadece İslamda mı var? Adam belki başka bir dine inanıyor. Adam bizden yardım istemiş, yanındakiler oruç tutarken onlara saygı göstermek için yemeği gizlice nasıl yiyebilirim diye bir soru yöneltmiş. Konuyu başka taraflara çekmek hoşunuza mı gidiyor? Konuya gelirsek; Bana kalırsa en temizi protein-gainer karışımı bir içeceği shakere koy iç.

Elimde şuanda optimum whey var yanına gainer almayı düşündüm dediğiniz gibi ikisini birlikte kullanmak gerek ölçekler nasıl olmalı

Elimde şuanda optimum whey var yanına gainer almayı düşündüm dediğiniz gibi ikisini birlikte kullanmak gerek ölçekler nasıl olmalı

Gainerin karbo miktarına göre değişiyor. Çalışma saatinize göre bunu ayarlamalısınız. Eğer çalışma süreniz kısaysa 1 ölçek yeter. Zaten bana göre sütle karıştırın ki emilim süreside uzun olsun, sizi iş vakti boyunca beslesin.

ne alakası var kardeşim sen doğru düzgün yemeğini ye. orucun amacı nefsini terbiye etmek açın halinden anlamaktır zaten. ben de dahil oruç tutan kişi bunun farkına varıp ona göre davranmalıyız sen yediğin yemekten utanmıcaksın biz dünyada aç insanlar olduğu için utanıcaz yoksa ne anladık o oruçtan

Back
Yukarı