merhaba,bu forumdaki konuları güncel okumam 3-4 aydır sürüyor.3 ay önce bir karar aldım kendime diyete girmek istedim.o zamanlar 1.84 boyunda 103 kiloydum.foruma gelip bir konu açmıştım diyet listesi yaparmısınız diye ama yasakmış : )) 3 aydır diyetteyim ve istediğim yerlere gelmeye başladım şuan 1.86 boyundayım 86 kiloyum.bu kısa bi özgeçmişti detaylı bilgi isteyen arkadaş olursa yorum atsın cevaplarım 
asıl konu ise şu , 3 aydır diyetteydim , 86 kiloya düştüm.ramazan geldi haliyle su içemiyorum , bünyemin sindirim hızı yavaşladı.10 gün geçti haliyle bazen fazla kaçırdıgım oldu yemeği şuan 88,2 kiloyum.fitness'ada gidemiyorum . sizce ne yapmalıyım ? ne tüketmeliyim şuan ne tüketmemeliyim? evimde koşu bandı , mekik çekme aleti ve 2 tane 4 kiloluk dambılım var.o güzel ellerinizden yorumlarınızı bekliyorum

asıl konu ise şu , 3 aydır diyetteydim , 86 kiloya düştüm.ramazan geldi haliyle su içemiyorum , bünyemin sindirim hızı yavaşladı.10 gün geçti haliyle bazen fazla kaçırdıgım oldu yemeği şuan 88,2 kiloyum.fitness'ada gidemiyorum . sizce ne yapmalıyım ? ne tüketmeliyim şuan ne tüketmemeliyim? evimde koşu bandı , mekik çekme aleti ve 2 tane 4 kiloluk dambılım var.o güzel ellerinizden yorumlarınızı bekliyorum