ramazan da 2000 kalori alsam kas kaybı..?

arkadasşlar zaten metabolizmam hızlı ramazan da da malum 18 saat aç kalıyoruz. vucudum hemen tepkı vermeye başladı. baş ağrısı çok şiddetli oluyor ve erken acıkma oluyor. sahurda sağlam beslenmeme ragmen . şimdi ben ramazan da günluk 2000 kalori alsam ve antreman şiddtini düşürsem kas kaybı yaşar mıyım?

Günlük kalori ihtiyacınızın 500 kalori fazlasını alabilirsiniz . Tek bir öğün de tüketeceğinize iftardan sahura kadar öğün ler halinde yaparsanız sizin için daha iyi olur . Whey protein içebiliyorsunuz iyi olur sindirimi uzun sürede olduğu için protein oranınızı da daha iyi karşılamış olabilirsiniz . Antrenman larınızı iftardan önce yaparsanız antrenman çıkıp hemen iftarınızı yaparsanız vücud daha fazla elindeki lerden kullancağına yeni besinleri koyar :)

Günlük kalori ihtiyacınızın 500 kalori fazlasını alabilirsiniz . Tek bir öğün de tüketeceğinize iftardan sahura kadar öğün ler halinde yaparsanız sizin için daha iyi olur . Whey protein içebiliyorsunuz iyi olur sindirimi uzun sürede olduğu için protein oranınızı da daha iyi karşılamış olabilirsiniz . Antrenman larınızı iftardan önce yaparsanız antrenman çıkıp hemen iftarınızı yaparsanız vücud daha fazla elindeki lerden kullancağına yeni besinleri koyar :)
Whey proteinin mi sindirimi uzun, lütfen kişileri yanlış yönlendirmeyelim.

Sindirimi uzun olan casein, whey ise kısa sürede sindirilir.

bence yaşamazsın ama börek tatlı felan uzak durman lazım yine protein oranın yüksek olsun temel hareketleri yap bana göre kas kaybı olmaz

Back
Yukarı