Ramazan Ayında nasıl çalışılmalı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mrb arkadaşlar.
Malumunuz ramazan ayı yaklaşmak üzere(9Temmuz2013)bunun içinde özel program hazırlamak gerekiyor çünkü oruç tutan biri için spor yapmak çok zor olsa gerek...Ben 6. ayımı doldurmak üzereyim biraz erken olsada ,Ramazan ayına özel spor programı hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim...Zaten az kilo aldım onu ramazan ayında kaybetmek istemiyorum:(.

Bende düşündüm bunu.Sahurda protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenicem ve gainer kullanıcam.750-1000 kalori besin+1000 kalori gainer hayli yeter formunda kalıp zayıflamaman için.İftarda tıka basa yeme.Yemeğinin yarısını ye.30.40 dk sonra diğer yarısını ye.1 saat sonrada idmana git.Ben böyle yapıcam sende deneyebilirsin bence iyi olucak.

ramazanın faydaları yazmakla bitmez oruç tut sıhhat bulunuz. tutamıyonız bi body için orucu terk etmeyin bi ay tatil yapın sonra yine başlarsınız.

fast intermittent prensipleriyle çalışan arkadaşlarımız zorluk çekmicek, zaten biz 16 18 saat her gün oruç tutmuş sayılıyoruz bir nevi. ben orucumu bozmama 2 saat kala falan spor yapmayı düşünüyorum; volume çalıştığım için çok zorlamicam biraz daha ağırlıkları düşünüp setleri esnetmeyi düşünüyorum, her hangi bir kas kaybı yaşicağımı düşünmüyorum.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri :

https://www.bodyforumtr.com/vbforum...beslenme-teknigi-ramazan-versiyonu-41016.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı