RAMAZAN ÖNCESİ ÖLÇÜLERİM VE BESLENMEM

ASELAMLAR 15 YAŞINDAYIM 178 BOYUNDA 55 KGYİM.RAMAZANDA BULK YAPICAM.EVDE NE ÇIKARSA YİYECEĞİM ANCAK ŞEKER 0 OLUCAK.NE ÇIKRASA YİYECEĞİM DERKEN MAKARNA PİLAV KÖFTE ET TÜREVİ.BÖREK V S YOK ZATEN.KALORİ SAYICAM. ÖLÇÜLERİMİ YAZACAĞIM RAMAZAN SONRASI NASIL OLACAK BAKACAĞIZ.
BOY 178
KG 55.25 AÇ KARNINA SABAH
BACAK BİLEĞİ 24 SAĞSOL AYNI
KALF :35 SAĞ 34 SOL
BACAK DİZ KAPAĞININ 1 KARIŞ ÜSTÜ :SAĞ 44.5 SOL 43
BEL GÖBEK DELİĞİ ALTI 72.5 73 BEL KEMİĞİ 74
KALÇA 84
SOL PAZU 28 SAĞ PAZU 28
SAĞ BİLEK 17 SOL BİLEK17
EVET RAMAZAN SONU GÜNCELLEYECEĞİM.

ASELAMLAR 15 YAŞINDAYIM 178 BOYUNDA 55 KGYİM.RAMAZANDA BULK YAPICAM.EVDE NE ÇIKARSA YİYECEĞİM ANCAK ŞEKER 0 OLUCAK.NE ÇIKRASA YİYECEĞİM DERKEN MAKARNA PİLAV KÖFTE ET TÜREVİ.BÖREK V S YOK ZATEN.KALORİ SAYICAM. ÖLÇÜLERİMİ YAZACAĞIM RAMAZAN SONRASI NASIL OLACAK BAKACAĞIZ.
BOY 178
KG 55.25 AÇ KARNINA SABAH
BACAK BİLEĞİ 24 SAĞSOL AYNI
KALF :35 SAĞ 34 SOL
BACAK DİZ KAPAĞININ 1 KARIŞ ÜSTÜ :SAĞ 44.5 SOL 43
BEL GÖBEK DELİĞİ ALTI 72.5 73 BEL KEMİĞİ 74
KALÇA 84
SOL PAZU 28 SAĞ PAZU 28
SAĞ BİLEK 17 SOL BİLEK17
EVET RAMAZAN SONU GÜNCELLEYECEĞİM.
OMUZU UNUTMUŞUM :D OMUZ 104

55 kilosun abicim onune geleni gomeceksin....ayrintiya takilma...15 yasinda..
cidden öylemi yapayım ya. cok dikkat etmeye başlaadım ayrıntılara.tatlı falan hariç dediiğinize heralde.ne varsa yiyeceğim[DOUBLEPOST=1465479203][/DOUBLEPOST]
55 kilosun abicim onune geleni gomeceksin....ayrintiya takilma...15 yasinda..
birde hocam bişey soracağım.testosteron konularında sizi görmüştüm.benim sabahları sabah ereksiyonu olmuyor.bu testosteron eksikliğinden olaiblirmi sizce?testosteron eksikliğinin başka nasıl belirtileri vardır anlyabileceğim.

Cok zayifsin abicim..yemene bak...kontrolu cok kacirmadan..

Sabah ereksiyonu direk testo ile alakali olamayabilir. Yasin daha genc. Arzu edersen test yaptirabilirsin ama bu yaslarda hormonel dengeler biraz karisiktir..

Back
Yukarı