Arkadaşlar merhaba,
Küçük bir rahatsızlığımdan dolayı, sabah, öğlen , ve akşam olmak üzere 3 ögün beslenmem gerekiyor..
Akşam en geç 20:00 yemek yiyorum, ondan sonra sudan başka bir şey ağzıma girmiyor..
MEsela dün 50 dk yürüyüş yaptım eve geldim 2 tane dambılla çalışmaya başladım..
Dün forumda okumuştum, hareketleri hızlı yaptım, ben dambılları havaya kaldırıyordum, yer çekimi onları aşşa çekiyordu..
Asıl sorum ise;
iş yoğunlugundan dolayı 21:00da başlıyorum 23:00 gibi BB çalışmam sonlanıyor..
Sıkıntım ise o saatten sonra ağzıma en ufak bir şey sürsem gece kesinlikle uyku sıkıntısı çekiyorum..
Spordan sonra protein almak lazım bunuda biliyorum..
Sizce nasıl bir yol izlemem lazım..
Dün hızlı çalıştığım için kaslarım normalden fazla şişti ve 3 tane yumurta beyazı, biraz peynir ve süt içtim.. Gece uyku tam bir kabusa döndü
(
Küçük bir rahatsızlığımdan dolayı, sabah, öğlen , ve akşam olmak üzere 3 ögün beslenmem gerekiyor..
Akşam en geç 20:00 yemek yiyorum, ondan sonra sudan başka bir şey ağzıma girmiyor..
MEsela dün 50 dk yürüyüş yaptım eve geldim 2 tane dambılla çalışmaya başladım..
Dün forumda okumuştum, hareketleri hızlı yaptım, ben dambılları havaya kaldırıyordum, yer çekimi onları aşşa çekiyordu..
Asıl sorum ise;
iş yoğunlugundan dolayı 21:00da başlıyorum 23:00 gibi BB çalışmam sonlanıyor..
Sıkıntım ise o saatten sonra ağzıma en ufak bir şey sürsem gece kesinlikle uyku sıkıntısı çekiyorum..
Spordan sonra protein almak lazım bunuda biliyorum..
Sizce nasıl bir yol izlemem lazım..
Dün hızlı çalıştığım için kaslarım normalden fazla şişti ve 3 tane yumurta beyazı, biraz peynir ve süt içtim.. Gece uyku tam bir kabusa döndü