radyoda çalan bir şarkı.

merhaba arkadaşlar. geçenlerde pal station da bi şarkı duydum ismini bilmiyorumda acaba bilen varmı . bir bayan la la la la la diye tekrarlıyordu hep . şarkı öyle devam ediyordu hatırladığım kadarıyla. hareketli bir şarkı . bilen varsa yardımcı olursaız sevinirim.

sanırım biliyorum dediğin şarkıyı bende olması lazım akşam eve gitiğimde yazarım ismini...

Anna Lesko - La la la olabilir mi söylediğin şarkı , bir dinle bak bakalım ??

Auburn Ft Iyaz - La. La. La

ATC - Around The World

Muhtemelen ikisinden biridir kesin

iki şarkıyıda severek dinlerim herkese tavsiyemdir :)

Lütfen konu dışına taşmadan paylaşım ve yorumlarımıza dikkat ederek yorumlar yapalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
la la la dışında şarkı sözü hatırlamıyor musun.Şarkıyı söyleyenin aksanı nasıldı peki?Şarkıyı sadece 1 kadın mı söylüyor ona eşlik eden var mıydı? :)

bende öyle bir şarkı arıyorum ama bende bulamadım la la la aratmama rağmen çıkan tüm şarkılara baktım teker teker yok radyo fenomende çalıyodu mail attım cevap atmamışlar

müziği dinletince bulan programlar var.. hem pc ye kurulan hem cep telefonuna.. onlarla bulabilirsiniz.. bugun fenomen dinleyecegim denk gelirse bulurum size..

biliyorum o programı spor salonunda radyo fenomende çalıyodu ama o anda araştıramıcağım için evde dinlemeye başladım ama denk gelmedi

arabadaydım şarkı başlayınca o şarkı olduğunu bilmiyordum. kadın la la diye söylemeye başlayınca dikkat etmeye başladım. baslı bir ritm geliyo arkasındanda kadın lala diyo aynen şöyle up ta up la la la la la hep böyle devam ediyo şarkı . hareketli bir parça . ben pal stationda duydum . ama pal station şarkı listelerinin dışında bir parça.

Far East Movement - so what arkadaşım bunda lalala geçen bir kısım varmı :D ayrıca şarkı çok kötü

Back
Yukarı