Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar. geçenlerde pal station da bi şarkı duydum ismini bilmiyorumda acaba bilen varmı . bir bayan la la la la la diye tekrarlıyordu hep . şarkı öyle devam ediyordu hatırladığım kadarıyla. hareketli bir şarkı . bilen varsa yardımcı olursaız sevinirim.
bende öyle bir şarkı arıyorum ama bende bulamadım la la la aratmama rağmen çıkan tüm şarkılara baktım teker teker yok radyo fenomende çalıyodu mail attım cevap atmamışlar
müziği dinletince bulan programlar var.. hem pc ye kurulan hem cep telefonuna.. onlarla bulabilirsiniz.. bugun fenomen dinleyecegim denk gelirse bulurum size..
arabadaydım şarkı başlayınca o şarkı olduğunu bilmiyordum. kadın la la diye söylemeye başlayınca dikkat etmeye başladım. baslı bir ritm geliyo arkasındanda kadın lala diyo aynen şöyle up ta up la la la la la hep böyle devam ediyo şarkı . hareketli bir parça . ben pal stationda duydum . ama pal station şarkı listelerinin dışında bir parça.