• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

qwertim12 6.5 Aylık Çalışma

http://imageshack.us/g/221/asdasdasrr.jpg/

Arkadaşlar 6. ayımın içindeyim resimler linkteki albümün içindedir iyi-kötü her türlü eleştiriye açığım. Eksik yönlerimi ve nerelere daha çok çalışmam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim.Teşekkürler.

Boy:1.78
Kilo:68

Sag Kol:34
Sol Kol:32

Diger Ölçülerimi henüz ölçmedim bugun ölçüp eklemeye çalışacağım.

http://imageshack.us/g/221/asdasdasrr.jpg/

yorum yapmıstım neden kaldırılmıs anlamadım. gorunum gayet guzel bırazdaha hacımlenırsen daha ıyı olacagını dusunuyorum..olculerını yazarsan daha saglıklı yorumlar yapılabılır

BB'ye başlamadan önceki fotografların varsa atarsan, daha sağlıklı yorum yapılabilinir.
Ayrıca fotograflarda direk karın eksik olarak göze çarpıyor.Gögüs çalıştıgında alt ve üst'ün setlerini arttırsan daha güzel olacak gibi görünüyor...

yorum yapmıstım neden kaldırılmıs anlamadım. gorunum gayet guzel bırazdaha hacımlenırsen daha ıyı olacagını dusunuyorum..olculerını yazarsan daha saglıklı yorumlar yapılabılır

yorum yapmışsanız ve silinmişse sistemden kaynaklanan bir problemden ötürü olabilir..modere edilmemiş.

BB'ye başlamadan önceki fotografların varsa atarsan, daha sağlıklı yorum yapılabilinir.
Ayrıca fotograflarda direk karın eksik olarak göze çarpıyor.Gögüs çalıştıgında alt ve üst'ün setlerini arttırsan daha güzel olacak gibi görünüyor...

setleri 3x10 - 8 - 6 yapıyorum en idaali nasıl sizce ?

güzel çalışma tebrikler.

ama biraz daha hacime ihtiyacınız var.ayrıca kollardaki 2cmlik bariz fark neden acaba?

spora başlamadan önceki halini bilemediğimiz için gelişimin hakkında bir yorum yapamayacağım ama çalışmayla gayet estetik bi hâl alabilir vücudun yapı olarak güzel bi yapın var. Çalışmalarına aralıksız devam et ve iyi beslen hacim almalısın bence. başarılar...

spora başlamadan önceki halini bilemediğimiz için gelişimin hakkında bir yorum yapamayacağım ama çalışmayla gayet estetik bi hâl alabilir vücudun yapı olarak güzel bi yapın var. Çalışmalarına aralıksız devam et ve iyi beslen hacim almalısın bence. başarılar...
Çalışmalara aralıksız devam ediyorum 10 gün içinde yeni fotoğraflarımı atıcam.

Back
Yukarı