Querteron Resimli Yağ Yakımı 35 KİLO

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Arkadaslar.

Hayatımda kendimi kaybettıgım bı zamanda bilgisayar basında hayatımı yok ettiğim bi zamanda bir kızın benı kendine asık etmesiyle baslayan bu serüvenimde
çok fazla uğrastım bır ınsanın benı sevmesi ıcın neler yaptığımı sizlerle paylasmak ıstedım , hayatımda bunca sene kendime eziyet çektirdiğimi anladım...

Tam 1 Yıldır Kola , cips vb hiç bir ürün tüketmedim sadace ramazan ayında tatlıya dadandım epey gunde 4-5 tane baklava falan :)) ama yakmayı basardım aralarda kuruyemıs patlaması falan yemek patlaması yasamama rağmen ertesi gun acısını cekerek duzeltiriyorum.

tujtq.jpg

14 Kasım 2012 - 95 ? 100 Kilo Arası 1.70 Boy

tujrp.jpg

tujrq.jpg

3 MART 2013 - 86 Kilo

tujr3.jpg

tujr8.jpg

23 Nisan 2013 - Tam Kilo Bilmiyom :) 80 kusurlerde olması lazım

tujrt.jpg

Yaz Tatili Antreman Sonrası - 30 Temmuz 2013 - 07.13 68 Kilo

artık gercekten nerdeyse yağ oranımı cok cok azaltmıstım artık kemikler gozukmeye baslamıs ve vucut sekıllenmeye baslamıstı :))
tujsd.jpg

tujsk.jpg

tujsm.jpg

tujsn.jpg

2013 9 ve 10 Aylarda Çekılmıs Fotolar 69 - 72 Kılo Arası

tujt0.jpg

tujtn.jpg

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;

Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı