Pushdown Hareketi Hakkında

Tek ayağın önde olmasının ne gibi sakıncaları var ?
Ben tek ayak önde çalışıyorum. Her sette diğer ayağımı öne gitiririm. Sonuç olarak tricepsler gene perte çıkıyorlar. Ama ayaklarım yan-yana durunca ağırlığın bir kısmı trapezlerime vuruyor ve engel olamıyorum.

cunku ayak one atılınca tulumbaya donuyor egzersız vucut fazlaca one egılıyor

ayaklar aynı hızada yapamıyorsan yanı trıcepsten fazla trapez hıssedıyorsan agır yapıyorsun demektır ve nızamıyet bozulmustur

cunku ayak one atılınca tulumbaya donuyor egzersız vucut fazlaca one egılıyor

ayaklar aynı hızada yapamıyorsan yanı trıcepsten fazla trapez hıssedıyorsan agır yapıyorsun demektır ve nızamıyet bozulmustur

son cümlen mantıklı ...bu tüm hareketler için geçerli sanırım...

ben anladımki başlıkta belirttiğim harekette fazla kilo veya az kilo değilde..kişinini nizami olarak yapabildiği kilo en yararlı olanıymış eskiden bildiğim gibi devam etmmem lazım o halde ;)....

Konuya hernekadar omuz v.s karıştıysada...anladığım bu şekilde..doğrumu?

sevgili zeuss,
sanırım "kas ,anatomi konusunda anomaliler söz konusu" ...bu konu sanırım daha ziyade "genetik bir olay "...bazı kişilerin , bazı organları "genetik formasyon "gereği son derece sınırlıdır...

örneğin, bizim bi samimi arkadaş vardı "vg-ci" , üst taraf müthiş ,üçgen ,yayvan estetik ,müthiş "...ama , adamda bi bacaklar vardı , piliç gibi...(

ve vatandaşa ne programlar ,neler yaptırdıksa "nafile " , adam hep "piliç bacak "kaldı ...(

bunlara "stubborn-sağır tip kaslar "denilirdi ,bi zamanlar ...)

Back
Yukarı