push pull legs programım

iyi forumlar antremanımı push legs pull sistemine geçirceğim şöyle bir program tasarladım sizce nasıl ve her antremanda tekrar sayıları değişik oldugundan bir sıkıntı olurmu ?
pazartesi-push
bench press 4x8
incline bench press 4x8
cable crossover 4x10
dumbbel overhead press 4x12-20 hafif ağırlıklarla yapıyorum çünkü omuz kaslarım esnek olmadıgı için kollarımı yeteri kadar geriye kaldıramıyorum
lateral raise 4x10
lying triceps extensions 4x10-12
salı legs
leg press 4x10-12
lunges 4x20-22
bulgarin squat 4xmax ağırlıksız
calf machine 4x12
cable crunch 4x15 oblik twist süperset
çarşamba pull
asistanlı barfiks makinesi 4x10
cable seated rows 4x10
bent over row 4x15-20 hafif ağırlıklarla sırtı hissederek
dumbbel shrugs 4x10
barbell curl 4x10
reverse barbellcurl 4x10
perşembe dinlen cuma cumartesi devam pazar dinlen haftada 5 gün
her antremanda tekrar sayıları değişik oldugundan kası fazla şaşırtmış olmazmıyım herhangi bir sakıncası varmıdır ?

bence güzel ben zaten en cok bu programı sevıyorum ama orda burda gördügüm bu tarz programlarda push a push b pulla pullb yapıyolar hareketler degısık oluyor tam cozemedım ama bır bıldıklerı vardır heralde ben cok bılgım olmasada 1 cesit push pull legs tarafıyım

bence güzel ben zaten en cok bu programı sevıyorum ama orda burda gördügüm bu tarz programlarda push a push b pulla pullb yapıyolar hareketler degısık oluyor tam cozemedım ama bır bıldıklerı vardır heralde ben cok bılgım olmasada 1 cesit push pull legs tarafıyım
bence okadar ayrıntıya girmek yok deliririz yoksa :D baya karışır

katılıyorum ne kadar zamandır spor yapıyosun fizigini merak ettim
hocam geçen yazdan ber iyapıyorum bilinçsizce yaptım 105 kiloydum başladıgımda hızlı kiloverdim deri sarkmaları kas kaybı felan şuan yağ oranım 17 civarı 73 kiloyum fullbody yaptım 5 ay ppl geçtim bugün ilk antremanımdı pushda valla güzeldi split özlemişim fullbody yapınca eve zor gidiyordum rahatça gittim ama antremanda oturup çay içesim geldi sonlara doğru fullbodyde teri eforu alamadım ama olsun yağ yakımı diyettedir zaten :D

Back
Yukarı