Pumping Ercan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan moothy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

moothy

Üye
Pumping Ercan

Mayıs ayında Almanya da gösterime girecekmiş

Pumping Ercan bir Türk. Almanya'da yaşayan ve büyük bir sakatlık geçiren, ancak yine de yılmayıp 40 yaşından sonra bir defa daha dünya şampiyonasına katılma isteğiyle hırsla antrenman yapan bir sporcunun hikayesi. 14 aylık bir takip filmi. Her şey bire bir yaşanmış, belgesel niteliğinde gerçek bir anlatım. Almanya'dan Türkiye'ye, İç Anadolu'ya uzanan bir yapım. Bir mücadele öyküsü. Savaşçı bir ruhun, bazen sakatlıklarla, bazen vatan hasretiyle ve her zaman demirle olan mücadelesi. Filmde kendinizden çok şey bulacak ve severek izleyeceksiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=ykjV5WDScek

http://www.sportmeniz.biz/archive.php?kid=92

filmi anlatırken biraz sıradan giriş yapmışsın.Ercan Demir bugüne kadar dünya kalitesinde vucut yapmış 2-3 türk sporcudan birisidir.Podyumda rakiplerinin karşısında ezildiği birçok müsabakası olmuştur.efendiliği tartışılmaz bir sporcu.

aramızda yeni sporcular bol.link yerine benim yazdıklarımı okusunlar öyleyse:)
spora başladığım ilk yıllarda yanılmıyorsam avrupa şampiyonasında izlemiştim.derinlik ve kütle inanılmazdı.film çıkar çıkmaz mutlaka izlenmeli.

geçirdiği sakatlık sağ bicepsinde miymiş bilgisi olan var mı ?

danny boyun verdiği linklerin birinde ercan demirin bacak çalışırken biceps tendonunu kopardığı yazıyor.bana hiç inandırıcı gelmedi.cidden öyle mi olmuş?çok büyük talihsizlik açıkçası

Film Almanya'da bugün gösterime giriyor.

22 Kasim'da Ankara'da ozel gosterimi olacakmis.Ankara Alman
Kültür Merkezi sponsorluğundaki etkinlik tamamen ücretsiz ve üstelik Ercan
Demir de orada olacakmis.
Film sinemalarda gösterime girmeyeceğinden muhtemelen bu gösterim hem ilk
hem de tek gösterim olarak kayda geçecek.

Ankara'daki arkadaslar gidebilir.

Film: "Pumping Ercan"
in the presence of Ercan Demir

22.11.2012 18.30

Yetisebilirsem is cikisi ben gidiyorum, keske daha once haberimiz olsaymis

fragmanda çalan müziğin ismini bilen var mı ? antrenmanlarda kullanabilirim :D
ayrıca ilk 10 sn podyumdaki kütle ve definasyonu süper...

Filmi izleyecek bir yer yok mu satın alıp ulaşılacak kayıt vs. ?

ercan demir bir efsanedir.Youtubede gençken bi yarışmada poz videosu var izlemenizi tavsiye ederim.Her ne kadar hızlı poz versede :) o kol ,biceps fln gerçekten efsane bi adam

Back
Yukarı