mehmet_oztan
Üye
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak, standart antreman düzenime göre kaslarım optimal bir gelişme gösteriyor genel olarak bir sıkıntı yok çok şükür lakin ben Anton A
ntipov tarzı vücuttan olabildiğince bağımsız ve pectorallerden olabildiğince ayrık duran, diğer kaslara nazaran daha irice omuz başları istiyorum fakat kendi kendine; istemim dışında büyüyen kollarım olduğu için bu gayeyi gerçekleştirmede sıkıntı yaşıyorum, atıyorum çok sağlam bi omuz günüm oluyor atıyorum toplam 15-16 setlik bir çalışmam oluyor ve bitiyor, yan pozdan kendime bakıyorum topu topu 2-3 set yaptığım dumbell press tricepslermi uçurmuş kısaca demek istediğim kollarımı mümkün mertebede sabit tutarak omuzlarımı büyütmek istiyorum, geçen gün 5 kg lik dumbellarla başlayan ve biten bi omuz çalışması yaptım(15 dklık) ve omuzlarımda şimdiye kadar olan en sağlam pump ı yaşadım ve 5lik dumbelllarla yaptığım press tricepslerimi yormadığı için istediğim taslak görüntüye de ulaştım( gerek acı gerek görüntü) fakat bilmiyorum pump herşeymidir yoksa sadece bir kan dolaşımı aldatmacasımıdır?( uzun vadede bu 5likler bana anabolik gelişme sağlarmı)?