fatalrhyme95
Üye
bizim salonda bunu omuz hareketi olarak yapıyolar ama vucut dık sekılde degıl egılerek.Beyler lat pull down demiyorum. Pull down yazmisim push down olcak

bizim salonda bunu omuz hareketi olarak yapıyolar ama vucut dık sekılde degıl egılerek.Beyler lat pull down demiyorum. Pull down yazmisim push down olcak
Ben şöyle düşündüm barfiks barında asılı kalmanında boy uzattığına dair bişeyler var ya buda vücudu gerdiği için yaparken kolları arkaya doğru götürüyoruz ya gerildiği için barfiksin boy uzatması ile aynı şey gibiŞu boy uzatma olayı kafamı karıştırdı. Biri açabilir mi olayı![]()
pullover barfiksin yerini tutmazBarfiks konusunda sanırım kollarda uzuma oluyordu bi yerde görmüştüm o zaman beri barfiks'i asılma değilde kendimi yukarı çekiyorum durubildiğim kadar o şekilde duruyorumBi faydası oluyor mu merak konusu. Pullover'da boy uzamayı etkiliyorsa programıma ekliyim o zaman
![]()
mesajlarındaki "push"ları pull a çevirmişsin ? : )madem sende "ben yanlış biliyormuşum kardeş sen doğrusunu biliyormuşsun" diyecek erdem yok bu resmi buraya koyayim kim doğru biliyormuş kim yanlış millet görmüş olsun.+olarak hareketin hem adını okumuş olursun hem de nasıl yapıldığını sonra millete yanlış yanlış bilgilerle hava atmaya çalışmazsin umarım. Resmi ben çektim resimdeki yazıların ait olduğu kitap: A dan Zye vücut geliştirme ansiklopedisi. Yazarı:yıllarca Federasyonda merkez hakem kurulunda görev yapmış federasyon ulusal hakemi ve sporcu antrenörü Zülküf Turan. Resim :
bu harekette push yapılıyor öyle mi?İşte arkadaşlar görüyosunuz kimileri vücut yapar kimileride böyle şeylere takılıp öne çıkmak ister. İngilizce okuyorum dolayısıyla ingilizcem iyi. Bu harekette Push yapılıyor sevgili kardeşim pull değil. O zaman triceps cable push down demiyelim pull down diyelim onada. Bunlara takılma bu kadar vücut yap çene değil
boy uzatma konusuna açıklık getiriyim bu hareketi doğru şekilde yaptığın zaman ilk cevapda attığım gibi kalçayı yere paralel ve sıkar tutuuğumuz zaman ayrıca doğru nefes alış verişleri ile hareketi yaptığımızda başta göğüs kafesi olmak üzere kalf larda dahil vücudumuz hemen hemen tamamı geriliyor bu gerileme boyun uzamasına yardımcı oluyorŞu boy uzatma olayı kafamı karıştırdı. Biri açabilir mi olayı![]()