Prv Sports Amino 6300 hakkında bilgi verir misiniz?

Arkadaşlar elimde bu üründen var; yeni aldım ve biraz önce 1 servis kullandım.Açılan bi konuda olumlu yorumlar almış gibi.Şu gördüğünüz "alerjen uyarısı" yazısı dikkatimi çekti.Ne dersiniz bir zararı dokunur mu?
IMG_0752.JPG

Soyanın testesteronla doğrudan bir etkisi vs yok kardeşim.Bende prv sports ürünlerini kullanıyorum genel olarak memnunum.İstiyorsan doğal testesteron için sarımsak vs tüketebilirsin.

Soyanın testesteronla doğrudan bir etkisi vs yok kardeşim.Bende prv sports ürünlerini kullanıyorum genel olarak memnunum.İstiyorsan doğal testesteron için sarımsak vs tüketebilirsin.
Testesteronu arttırmak için fındık, fıstık, sarımsak vb. şeyler tüketiyorum zaten hocam.Peki soya östrojeni yükseltiyor mu?

bu markanın üretimi hangi fabrikada gerçekleşiyor bilen varmı!

bu markanın üretimi hangi fabrikada gerçekleşiyor bilen varmı!
Hocam başka bir konuda Türk malı, Almanya'da üretilmiş, Adana'da paketleniyor diye belirtmiş bir üye.Marka konusunda sıkıntım yokta şu an, içindeki soya korkuttu beni.Birçok makalede soya östrojen hormonu salgılatıyor diyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir üroloji doktorun soru-cevap sayfasına mesaj bıraktım verdiği cevap şöyle; eğer soya östrojen hormonu salgılatıyorsa testesteron hormonunuda düşürür kadınlaşma olur.Bende hangi makaleyi okusam soyanın böyle bir özelliği olduğunu yazmış.Bende risk edemem böyle bir şeyi, ürünü çöpe atma kararı aldım.

Arkadaşlar bir üroloji doktorun soru-cevap sayfasına mesaj bıraktım verdiği cevap şöyle; eğer soya östrojen hormonu salgılatıyorsa testesteron hormonunuda düşürür kadınlaşma olur.Bende hangi makaleyi okusam soyanın böyle bir özelliği olduğunu yazmış.Bende risk edemem böyle bir şeyi, ürünü çöpe atma kararı aldım.
güzel kardeşim çok çok abartmışsın doktorda ekstra abartmış.vücutta öströjen salgılanırsa vücutta erkeklik hormonu salgılar onu dengelemek için.yazık etmişsin parana bu tür içerikler çoğu üründe var.prv sports ürünleri hammaddesi hamburgdan ithal edilip ambalajlarıda taiwandan alınıp Türkiyede met gıda tarafından paketleniyor.Adanadaki ****** firmasına ait bir ürün.

güzel kardeşim çok çok abartmışsın doktorda ekstra abartmış.vücutta öströjen salgılanırsa vücutta erkeklik hormonu salgılar onu dengelemek için.yazık etmişsin parana bu tür içerikler çoğu üründe var.prv sports ürünleri hammaddesi hamburgdan ithal edilip ambalajlarıda taiwandan alınıp Türkiyede met gıda tarafından paketleniyor.Adanadaki ****** firmasına ait bir ürün.
Hocam doktor böyle birşey söylerse ben korkarım risk edemem, ürünü atmadım ama içinden 6 tablet kullanmıştım hala o şekilde duruyor daha kullanmadım.İçeriği kabul edip satın almak isteyen olursa ucuz fiyata anlaşabiliriz arkadaşlar.

üründen elde edeceğin soya oranı seni ostrojene sürüklemez rahat ol.okuduğun yazıdaki püf nokta nekadar tüketim sonrası ostrojen tetiklenir.

abi bende bu üründen dün aldım kulandım çözünmeme sorunu yaşayan var mı ? shakerda kalıyor yapışıyor sakız gibi pişman oldum.

Back
Yukarı