Proteinli pudingten zehirlendim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Btrvysl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaslar bundan 3 gun once bacak ve sirt calistim ve gercekten hic bu kadar verimli calismamistim aksamda yemekte makarna vardi bu yuzden hic protein almamis olmaktansa azda olsa antrenmandan sonra 2 tane proteinli puding yiyeyim dedim toplam 40 gr protein almis oldum. Eve gittim 2 tabak makarna yedim az yagliydi salondan ciktiktan yaklasik 3 saat sonra basim agrimaya ve hafiften midem bulanmaya basladi yatayim sabaha gecer dedim girdim yataga yatakta saatlerce kivrandim en sonunda gece 2de pes ettim ve kalktim istifra ettim az olsun rahatlamistim uyudum sabah kalktim bir daha oldu ustune midemde bozulmustu 2 gun boyunca 4 serum yedim doktora gittim yiyecekleri saydim puding disinda biseyden zehirlenme olmaz dedi ki bu surede ne yesem cikardigimdan dolayi ne su ictim ne de yemek yedim 2 gundur ve toplamda 2 kilo verdim bu kadar verimli antrenmandan sonra bu kadar besinsiz kaldigim icin ve zorluklarla aldigom kilolari verdigim icin cok uzuluyorum tavsiyeleriniz nelerdir cok agir seyler yiyemiyorum nasil kendimi geri toparlarim inanin aynaya bakinca mutsuz oluyorum vucudum sondu resmen o kadar calistigim bacak ve sirtin hic faydasini goremedim bosa gitti neler yapabilirim suandan itibaren.

Sagligin herseyden onemli !
kisa zamanda donersin insallah salona

Protein puding hazır mı satılıyor, hiç duymadım?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Protein puding hazır mı satılıyor, hiç duymadım?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok bizim salonda ufak bufe gibi bolum var malzeme agirligi proteinle ilgili falan oradaki abinin kizo evde yapiyormus sekersizmis protein tozuyla hazirliyormus bende bundan yaklasik 10 tane yemisimdir hicbirsey olmadi sans iste bi vurdu pir vurdu

Back
Yukarı