Proteindede Bcaa Var Neden Extra Bcaa' da alayım ki? Sorunsalı

Çoğu zaman proteinlerin içerisinde ki bcaa oranınında yeterli olabilceği konusunda bir yanılgıya varıyoruz fakat proteinler 20 farklı aminoasitten meydana gelir ve bu amino asitler proteinin var olması amacıyla içerisinde bulunan aminoasitlerdir ( Farklı markalara göre extra ufak eklemelerde yapılabilir tabi)
Standart amino asitler dediğimiz 20 farklı amino asit şu şekildedir.

Alanin Glutamat Lösin Prolin
Arginin Glutamin Lizin Serin
Aspartat Glisin Metionin Treonin
Asparagin Histidin Fenil Alanin Triptofan
Sistein İzolosin Tirozin Valin

Yani extra olarak ayrı bir şekilde bcaa kullanımı özellikle protein sentezini arttırmak amaçlı kesinlikle gerekli bir durumdur.

Yaptığın yorumların tamamı reklama yönelik. Sürekli suplement öneriyorsun veya şu ürünü kullanmalısın benzeri yorumlarda bulunuyorsun.
Söylediğin son cümleye kaynak olarak bir review veya meta analiz eklemeni istiyorum. Ama mf de yayınlanmış olan çalışmalardan değil. GSSI, ISSN, AJCN gibi dergilerde yayınlanmış. Bekliyorum kaynağı heyecanla

Yaptığın yorumların tamamı reklama yönelik. Sürekli suplement öneriyorsun veya şu ürünü kullanmalısın benzeri yorumlarda bulunuyorsun.
Söylediğin son cümleye kaynak olarak bir review veya meta analiz eklemeni istiyorum. Ama mf de yayınlanmış olan çalışmalardan değil. GSSI, ISSN, AJCN gibi dergilerde yayınlanmış. Bekliyorum kaynağı heyecanla

Forumda var böyle bir kaç kişi,sanki parayla tutulmuş gibi davranıyorlar.

Back
Yukarı