Protein ve ölçüm(BC-418) hakkında bilgi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ceyos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ceyos

Üye
Öncelikle merhaba,
3-4 aydır spora gitmekteyim fakat ilk ay pek iyi beslenmedım alışma sürecinde olduğum icin özen gösteremedim 3 ölçüme girdim aşağıda resimde belirttiğim gibi son 2 ölçüm değerlerim bunlar. fakat ne kadar iyi ne kadar kötü anlamış değilim.

Çalışma programım (haftada 3-4 gün);
ilk 20dk koşu bandında ısınıyorum daha sonra
ortalama 1 1,30 saat olarak ağırlık çalışıyorum (yogunluk durumuna göre)
son olarak 50dk cycling cardio yapıyorum

Yeni programım ise 3x15
circuit squat
pulldown
smith machine flas bench chest press
cable row
dumbbell lateral raise
standing barbell biceps curl
prush down
crunch

sormak istediğim şey ise spordan önce veya sonra hangi protein kullanmalıyım veya kullanmamalıyım.
Çalışma programım yetersizse nasıl yapmam gerekir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
https://www.hizliresim.com/g4Po33][/url]

Antrenman olarak full body tarzinda bir yol izlemeniz daha faydali olacaktir forumda konu mevcut arastirmanizi tavsiye ederim, antrenman sonrasi bu kadar kardio anlamsiz, 15-20 dk hiit seklinde kardio yeterli, ancak agir antrenman yapiyorsaniz yani girdiginiz kilolar yuksek ise kardioyu tek bir gune alin, protein vs alimina bu denli sartlanmaniza gerek yok, test sonuclarina gore gunde 2200 kalori civari almaniz lazim ( ki bu olcumler genelde bana guvenilir gelmez) bunun %40ini protein %45ini kaliteli karbonhidrat %15ini yag olarak alin, su an icin gunluk 110gr protein yeterli olacaktir, onemli olan bu vb makrolarinizi gun icerisinde toplamda tutturmaniz gerisini su an icin cokta dert etmeyin basarilar.

Back
Yukarı