Protein Tozunu Saklama Şeklim Doğrumu?

2 gün once whey optimum gold aldım 1kg ailem cok izin vermediği için kiyafet dolabimin icinde saklıyorum yanlarında giysi vs var ama üstü acık odam 22-24 derece Bozulur mu bu şekilde sıkıca kapatıyorum bcaa,kreatin falan cantada duruyor onlarda sıkıntı yok.
Birde ben protein tozu,kreatin ve bcaa nasil kullanayim.sahsen ant oncesi bcaa sonrasi protein ve kreatin karıştırıp aynı shakera ve yatmadan 15dk once bcaa yine

Düzgün bir şekilde kapattıysan son kullanma tarihine kadar sıkıntı olucağını sanmıyorum
antreman öncesi protein 30 dk önce antreman esnasında bcaa antreaman sonrasında tekrar protein 1 ölçek ve günde 5 gr olcak şekilde her gün creatine bu şekilde kullan bence

Bende sıkıntı olacağını sanmıyorum ama dikkat etmen gereken şey kaloriferin ya da kalorifer borusnunun yakınına koymamak

nem ve güneş görmedıgı surece bozulmaz bcaa antrenman esnasınbda creatın gunun herhangı bır saatınde alabılırsımn proteın sabah uyanuınca antrenman sonrası
Birde deadlift ilk yaptığımda 40 kg yaptim kemerlr pozizyon doğru hamliktan agri vardi dunde biceps antrenmaninda belimden destek aldim cok hafif sızlıyor bugünde deadlift var sizce bu agrilar normal mi doktorluk bir durumum yok cok şükür kanatlarim barfiksten agriyordu zaten

Düzgün bir şekilde kapattıysan son kullanma tarihine kadar sıkıntı olucağını sanmıyorum
antreman öncesi protein 30 dk önce antreman esnasında bcaa antreaman sonrasında tekrar protein 1 ölçek ve günde 5 gr olcak şekilde her gün creatine bu şekilde kullan bence
Hocam kapagi 2 3 defa çeviriyorum sonrasinda zorlarsam tekrar geri atiyor hava almasından biraz korkuyorum

Back
Yukarı