protein tozunu ne kadar almalıyım?

boyum 1.88, kilom 88.

gnc'nin amp wheybolic 60 urununu aldım. üstünde 3 ölçek alın yazıyor. ama ben spordan sonra 2 ölçek alıyordum. arkadaşım optimum protein tozundan 1 ölçek aldığını söyledi. acaba ben fazla mı alıyorum? ya da bu 2 ölçeği 1 ölçek spordan önce, 1 ölçek spordan sonra olarak bölsem mi? spor yapmadığım günler almıyorum, sadece spor günleri alıyorum. aynı zamanda da spor günleri bcaa kullanıyorum.

tahminimce 3 ölçek olayı daha profesyoneller için. benim de şuan kas kütlem iyi olsa da çok fazla şişmek istemiyorum. sadece kas oranını arttırmak istiyorum. acaba 2 ölçek de fazla mı gelir bana?

22 ölçekte alsan kas kütleni arttırmadan şişme diye tabir ettiğin olayı yaşayamazsın zaten

88x2:160

160- (günlük aldığın protein miktarı öğünlerden) = alman gereken protein tozu miktarı

bende kullandım bu ürünü ant. sonrası 1 ölçeğini yarımdan biraz daha fazla pet şişe suyla karıştırıp içtim kolay karışıyor :) 3 haftada bitti fakat 2 kg aldırdı başlangıç için çok güzel bir ürün yağ yakımı özelliğide var

boyum 1.88, kilom 88.

******'nin amp wheybolic 60 urununu aldım. üstünde 3 ölçek alın yazıyor. ama ben spordan sonra 2 ölçek alıyordum. arkadaşım optimum protein tozundan 1 ölçek aldığını söyledi. acaba ben fazla mı alıyorum? ya da bu 2 ölçeği 1 ölçek spordan önce, 1 ölçek spordan sonra olarak bölsem mi? spor yapmadığım günler almıyorum, sadece spor günleri alıyorum. aynı zamanda da spor günleri bcaa kullanıyorum.

tahminimce 3 ölçek olayı daha profesyoneller için. benim de şuan kas kütlem iyi olsa da çok fazla şişmek istemiyorum. sadece kas oranını arttırmak istiyorum. acaba 2 ölçek de fazla mı gelir bana?
[DOUBLEPOST=1386807543][/DOUBLEPOST]1 ölçek 1 saat önce 1 ölçek hemen sonra suyla almalısın sütün sindirimi uzun sürüyor

Benim kilom 75, günde 3 ölcek aliyorum. Sabah kalkinca, spordan sonra, aksam yaterken. Yani 3x30 = 90 gram protein. Off günler almiyorum.

Simdi ben fazla mi aliyorum? Bir zarari olmasin?

bir zarari olacagini sanmiyorum. urunun kutusunda da 3 olcek diyor zaten.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı