Protein tozunu hergün mü kullanmalıyız?

mrkaya

Üye
Arkadaşlar merhabalar , araştırma yaptımda antrenmandan sonra yada 1 saat sonra gibisiniden alınız gibi yazılar cıkıyor.Bunları biliyorum fakat öğrenmek istediğim.

Spora gitmediğim zamanlardada mı protein tozunu almalıyım? yani hergün mü kullanmak gerekir yoksa sadece spora gittiğim zamanlar mı ?

Birde , temmuz ayında kısmetse askere gideceğim , ve askerde vücut geliştirmeyle ugrasıp ugrasamayacağımı bilmiyorum.Uğraşamaz isem , askerlik bitene kadar mekik , şınav ve barfiks çekerek vücudumu geliştirmeye calısacam.

Spordan sonra vücut protein istediği için alınmazsa kücülür biliyoruz.Ama askerde böyle bir durum olmazsa , şınav mekik ve barfiks cektikten sonra kesinlikle protein almam gerekecek mi ?

Teşekkürler.

günĺük kilo basina 1,5 gram protein alacaksin. Beslemen hakkinda bilgi vermedigin birsey diyemeyiz. Ama benim beslenmem yeterli diyorsan protein tozuna gerek yok off günleri veya sabahlari kaldiktan sonra yeterlidir.

Sabahları 3 tam yumurta yiyorum , öğle yemeği genelde ne gelirse.Aksam spora gidiyorum ve spordan hemen sonra whey proteini içiyorum.Spordan sonra makarna pilav yerim bazanda ne gelirse işte.

Spor yapmadığım zamanda proteini almazsam sadece protein olarak 3 yumurta ile ve gün içinde aldıgım bazı düşük proteinlerle geçiriyorum.

günĺük kilo basina 1,5 gram protein alacaksin. Beslemen hakkinda bilgi vermedigin birsey diyemeyiz. Ama benim beslenmem yeterli diyorsan protein tozuna gerek yok off günleri veya sabahlari kaldiktan sonra yeterlidir.

benimde merak ettiğim bi konuydu bu, boyum 1.79 kilo 79
normalde antrenman sırasında 30gr protein alıyorum doğrumudur ?

Back
Yukarı