Protein tozunu doğru zamandamı içiyorum yardım ...

forum09

Üye
Arkadaslar ben whey protein kullanıyorum Antremandan yarım saat önce ve yatmadan yarım saat önce alıyorum sizce bu yanlışmı spor'da ki hocam öyle önermiş ' di sizin düşünceleriniz nelerdir

boy:172
kilo:72
yağ oranı :%20

antrenmandan öncesi hakkında yorum yapamacağım ama antremandan hemen sonra 1 ölçek içmen ve o 1 saat içindede karbonhidratlı ve bol proteinli bir yemek yemen lazım diye biliyorum.

yatmadan önce whey proteini yerine casein proteini al ;) ayrıca yatmadan önce whey içmek yerine antrenmandan hemen sonra iç :) gerçi hocanız bunu nasıl demiş anlayamıyorum belki yanlış duymuşsundur ama yinede hocanın bi bildiği olabilir

Herkesin bildiği gibi antreman sonrası kullanma daha iyi antreman sonrası hiç bişey yiyip içmiyosan kötü

antreman öncesi ve yatmadan önce demişti hocam eminim spordan sonra proteinli birşeyler yiyiyorum zaten peki ben günde 2 kere içiyorum bunu nasıl değişitirim yani 1 kere antremandan sonra içiyim diğerinide ne zaman sizce teşekkürler

Hocan spordan sonra whey iç demiyorda yatmadan önce diyor. Şimdi bu adama hoca demek ne kadar mantıklı? Ağırlık kaldıran herkes kendini hoca sanıyor. Whey vücuda hızlıca giren proteindir. Yatmadan önce almanın mantığı ne? Al spordan sonra direk antremanın bir işe yarasın. Yatmadan önce casein alınır. Yarım litre süt iç yat işte. Whey i heba etme.

anladım hocam ben sporda tecrübesizim 7 aylık bir sürectir yapıyorum denile yaptım anlıcağınız günde 1 kere sadece spordan sonramı içmemi öneriyorsunuz.
teşekkürler

arkadaslar başka yorum yapacak olan varmıdır günde 1 keremi içmeliyim tozu spordan sonra ?

anladım hocam sabah aç karnına ve spordan sonra olmak üzere 2 kere içerim teşekkür ederim

Back
Yukarı