Protein Tozunda Hangi Marka Tercih Edilmeli?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar,

Haftada 2-3 gün kendimce yoğun bir aktivite içerisine giriyorum... Doğal yollardan gerekli protein alamıyorum... Bu gibi günlerde protein tozu ile vücudumu desteklemek istiyorum.

Protein tozu için ne öneriyorsunuz ve hangi markayı tercih etmek gerekiyor?

bence protein tozlarının etkisi genel olarak aynı , önemli olan doğal gıdalardan proteini alıp ekisğimizi tozlar yardımıyla kapatmak zaten ..

ben daha önce
on whey (2.3 kg)
syntrax whey (2.3 kg)
ultimate whey (900gr)
gaspari myo (2.3 kg)
kullandım.

fiyat performans olarak su an en uygun on gold whey görünüyor ama hiçbiri için de etkisiz ya da böyle mükemmel bir etki görmedim diyemem. Amac protein eksiğini kapamak zaten.
Şu an bsn syntha aldım bi tanede whey alacam antreman sonrası için büyük ihtimal on whey olacak..
kolay gelsin..

bence protein tozlarının etkisi genel olarak aynı , önemli olan doğal gıdalardan proteini alıp ekisğimizi tozlar yardımıyla kapatmak zaten ..

ben daha önce
on whey (2.3 kg)
syntrax whey (2.3 kg)
ultimate whey (900gr)
gaspari myo (2.3 kg)
kullandım.

fiyat performans olarak su an en uygun on gold whey görünüyor ama hiçbiri için de etkisiz ya da böyle mükemmel bir etki görmedim diyemem. Amac protein eksiğini kapamak zaten.
Şu an bsn syntha aldım bi tanede whey alacam antreman sonrası için büyük ihtimal on whey olacak..
kolay gelsin..

Cevap için çok teşekkür ederim. Bende forumlarda ON Whey kullanana çok rastladım. Peki nereden temin ediyorsunuz? En uygun nereden bulunur? Ayrıca ON Whey'de iki adet çeşit var biri Gold diğer Platinium. Aralarındaki farkı ben anlayamadım. Nedir?

ben internet aracılığıyla alıyorum distribütorunde fiyati uygun diğer sitelere göre ..
platinium ile arasındaki en önemli fark platiniumda creatine var olması ve ayrıca bir servisin 52 gr olup 30 gr protein ihtiva etmesi.. gold whey de 30-32 gr da 24 gr protein var ..

ben internet aracılığıyla alıyorum distribütorunde fiyati uygun diğer sitelere göre ..
platinium ile arasındaki en önemli fark platiniumda creatine var olması ve ayrıca bir servisin 52 gr olup 30 gr protein ihtiva etmesi.. gold whey de 30-32 gr da 24 gr protein var ..

Hızlı cevaplarınız için çok teşekkür ederim... Kafamdaki soru işaretlerinin tamamına sayenizde cevap buldum... Peki hangi site üzerinden satın alıyorsunuz? Bende ordan sipariş etmek istiyorum bugün.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : protein tozu onerisi

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı