Protein Tozuna rakip LOR SHAKE !!!

Alternatif: Lor + bir miktar çilek (aroma ve renk verecek kadar) + günlük süt + 3 tatlı kaşığı civarı %100 üzüm suyu

Bim marketlerde. Teksut marka lor var. Degerleri guzel. Shake icin her sabah kullanirim tavsiye ediyorum
Antrenman sonrası da kullanabilirsin.
400 ml süt,
100 g yoğurt,
50 g lor peyniri,
200 g çilek,
İsteğe bağlı tarçın.
Bunları mixleyip antrenman sonrası tüketerek ortalama 55 g karb, 25 g protein almak mümkün. Antrenman sonrası örüntüye de uygun olacak, recovery için avantaj sağlayacaktır.(özellikle MPS yi başlatacak Lösin miktarını içerdiği için iyi bir örüntü olur). Lezzet olarak benzerlerini denedim ama bunu denemedim, belki bugün deneyip yorumumu belirtebilirim. Sevgilerimle.

Antrenman sonrası da kullanabilirsin.
400 ml süt,
100 g yoğurt,
50 g lor peyniri,
200 g çilek,
İsteğe bağlı tarçın.
Bunları mixleyip antrenman sonrası tüketerek ortalama 55 g karb, 25 g protein almak mümkün. Antrenman sonrası örüntüye de uygun olacak, recovery için avantaj sağlayacaktır.(özellikle MPS yi başlatacak Lösin miktarını içerdiği için iyi bir örüntü olur). Lezzet olarak benzerlerini denedim ama bunu denemedim, belki bugün deneyip yorumumu belirtebilirim. Sevgilerimle.
tarcini ben de koyuyorum shake e bazen.kan sekerini duzenlemesi maksadiyla. Lor gerçekten ucuz ve basarili bi protein kaynagi. Paylastigin icin teşekkürler

Loru tatlandırmayı deneten tarifler pek de başarılı olmuyor. Geçen ben de lor, yoğurt, süt ve muz karışımı yaptım ama hiç de iyi değildi.
Bunun yerine lor ve yoğurta biraz kırmızı pul biber ve nane ekleyerek tüketiyorum. Hem çok pratik, hem de daha lezzetli.

Loru tek basina suyla icmek bunaltici birsey ben yogurt lor ve biraz tuzla ayran tadinda iciyorum lor ictigini analmiyorsun

SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı