Protein tozuna eklenebilecek şeyler

AtakanHr

Üye
Merhaba, protein tozuma ara ara 1 adet yumurta kırıyorum.. Bunun protein tozunun sindirilmesine vs bir zararı olur mu? Sizlerden benim gibi ıvır zıvır katan var mı içeceğine? Tat olarak bir farkı olmuyor, sindirme konusunda bir sakıncası yoksa herkese tavsiye ederim.

antreman sonrası için bazen karbonhidrat ihtiyacı için muz yuluf ezmesi bal ve fındık ezmesi ile karıştırıyorum ben 100 gr üstü karbonhidrat oluyor 800 kalori civarı güzel oluyor. 1 yumurta zaten çok zor sindirilecek bir besin değil 1 yumurtadan birşey değişmez

antreman sonrası için bazen karbonhidrat ihtiyacı için muz yuluf ezmesi bal ve fındık ezmesi ile karıştırıyorum ben 100 gr üstü karbonhidrat oluyor 800 kalori civarı güzel oluyor. 1 yumurta zaten çok zor sindirilecek bir besin değil 1 yumurtadan birşey değişmez
3 yumurta + su denicem bakalım içilebilir kıvamda oluyor mu

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yumurta cig olarak yenince bazi mikroplari icinde barindiyor en az 70 derece de kaynatip yemek lazim diye biliyorum ama yine de bir arastir istersen

evet çiğ yumurtada özellikle kabuğa temas ederse mikrop bulaşma şansı yükseliyor dikkatli bir şekilde hiç bir yere temas etmezse de çok düşük bir ihtimalle salmonella riski taşıyor

Back
Yukarı