Protein tozuna Başlangıç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumda arattım ancak bulamadım bu yuzden bu konuyu yazma ihtiyacı duydum arkadaslar boyum 1.83 kılom 76 spora baslayalı tam 1 ay oldu protein tozuna baslamalıyım baslamamalımıyım,daha doğrusu gittim salondaki hoca bana toz kullanmamı tavsiye etti bu yuzden kullanmaya karar verdim fakat şuan kullandığımda bi faydası olurmu olmazmı bu konuda şüpheliyim şimdiden teşekkurler

İmkanın varsa günlük protein ihtiyacını besinlerden karşılamaya çalış, toz kullanabilirsin, sonuçta bir zararı olmaz, ancak ölçüyü iyi ayarlamak gerekir, çünkü yeni olduğun için vücudun muhtemelen normal dozajın hepsini kullanmayabilir.

Yaahu ben bu konuya mesaj yazdığımı hatırlıyorum ..keisn kilitlenmiştir ve sen yeni konu açmışsındır..Neyse ;

Şimdi madem ilk ayın içindesin ve hocan sana protein tozu kullanmanı öneriyor ise..o hocayı dikkate almayacaksın...

Adam elindeki ürünleri satmaya çalışıyordur tüm salonlarda olduğu gibi...

ilk olarak 3-4 ayı geride bırak sonra almayı düşün,ayrıca kilo-boy değerlerine göre pekte zayof biri dğeilsin...

Kullanabilriisn zararı olmaz ama unutmaki yumurtayı bile abartıp fazla tüketirsen o bile zarar verir...

dediğim gibi biraz daha zaman geçsin sonra kullanmaya başlayabilirsin...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı