Gümsemmi ağlasam mı bilemedim.gelişme tamamen durar protein tozu almazsan hiç birşey olmaz beslenme hiç önemli değil
beslenmeyi vurgulamaktan sıkıldım her konudaGümsemmi ağlasam mı bilemedim.
Konuya dönecek olursak protein tozu kullanmanın belli başlı kuralları vardır mesela yaşın gibi yada bu sporu ne kadar süredir yapıyorsun böyle şeyleri belirtirsen sana daha iyi yardımcı olabiliriz.
Ama sen olayı yanlış anlamışsın protein tozu zaten daha çok beslenmesine özen gösteremeyen (işi olsun,okulu olsun,uyuma saatleri olsun) bir tık daha pratikleştirmek işini kolaylaştırmak için iyi bir üründür tabiki beslenme önemli ama protein tozunuda öyle beslenme diyerek kenara atamazsın.beslenmeyi vurgulamaktan sıkıldım her konudabu soruyu soran ya hiç konulara bakmıor yada parası fazla supplement almak için harcama yapmak istior beklenti ve kulaktan dolma bilgiler ile
![]()
hayır adamın sorduğu kullanmasam gelişmem durur mu idiAma sen olayı yanlış anlamışsın protein tozu zaten daha çok beslenmesine özen gösteremeyen (işi olsun,okulu olsun,uyuma saatleri olsun) bir tık daha pratikleştirmek işini kolaylaştırmak için iyi bir üründür tabiki beslenme önemli ama protein tozunuda öyle beslenme diyerek kenara atamazsın.
Bu sorunun yanıtını foruma bi yarım saat göz atarak bulabilirsin ama hiçbir suppelement gelişmeni durdurmaz aksine gelişmeni sağlar. Tabi beslenme ile desteklersen.Hiç protein tozu kullanmadım kullanmasam gelişimime etkisi ne olur gelişme durar mı
18 yaşına kadar supplement kullanmamanı tavsiye ederim. Beslenmene dikkat ederekte istediğin vücudu elde edebilirsin.Ben 16 yaşındayım 5 6 aydır çalışıyorum