protein tozu yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sequel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sequel

Üye
merhaba arkadaslar uzun süredir forumun üyesi olup bütün konuları az cok karıstıyorum ve bölük bölük olsada toplamda 6 aylık bir spor gecmisim var en son 3 ay ara verdim yazın ve simdi düzenli devam ediyorum 1.84 boyunda yaklasık 83 kiloyum hafif yaglıyım ama daha cok karın bölgesinde simdilik foto ekliyemiyorum daha sonra eklerim gelelim asıl meseleye bende protein tozu kullanmak istiyorum ama her ay 100 tl gibi bir durumum yok yumurta isini düsündüm ama artık yemekten zevk almamaya basladım ve cok üsendim bana önerebilceğiniz hesaplı ama ihtiyacımı karsılayacak bi marka varmı 2 aylık gitsin 130 140tl verebilirim. amacım kas kütlesini arttırmak haftada 3 gün gidip bölgesel calısıyorum yardımcı olursanız sevinirim.. Tesekkürler :)

Uzun süredir takip ettiğim, benimde almayı düşündüğüm;
Optimum Nutrition Whey Protein Gold Standart

haftada 3 gün, günde 2 servis(sabah ve antremandan sonra) kullanılırsa 2 aydan fazla idare ediyor.

off günlerde de kullanmak istiyorum ben kasların dinlendigi zamanlarda protein kullanmanın daha saglıklı oldugunu düsünüyorum yanlıssam söyleyn ? bunuda hesaba katarsanız daha cok sevinirim

off günlerde de kullanmak istiyorum ben kasların dinlendigi zamanlarda protein kullanmanın daha saglıklı oldugunu düsünüyorum yanlıssam söyleyn ? bunuda hesaba katarsanız daha cok sevinirim

antreman sonrası 3-4 saat anabolic etki çok üst sevyede olduğundan antreman günleri alacağın protein tozunun iyi derecede faydası olacaktır. Off günlerde ise normal yemek öğünlerin sana yeterde artar bile... Hatta off günlerde vitamin dışında pek supplement kullanma bile bırak karaciğerinde dinlensin o gün...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri : protein tozu önerileri

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı