protein tozu ve gerçekleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rasimss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gidicem 1-1:30 saat deli gibi antrenman yapıcam, günde 200 gram lor yiyeceğim, 300 gram tavuk yiyeceğim, elalem yanımda pizza lahmacun makarna yerken ben esmer pirince tav olacağım ama idman sonrası bi ölçek protein tozu hızlı kas yapacak öyle mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben gidicem 1-1:30 saat deli gibi antrenman yapıcam, günde 200 gram lor yiyeceğim, 300 gram tavuk yiyeceğim, elalem yanımda pizza lahmacun makarna yerken ben esmer pirince tav olacağım ama idman sonrası bi ölçek protein tozu hızlı kas yapacak öyle mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bilader darılma arkadaş gerçelleri açıklamış.yapacak bişeyin yok gerçek bu[emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi mesela sendeki weider en kalitelisi yani anlatabiliyormuyum ,sen onu günde 2 kere iç yarın sabah hayvan gibi olucaksın. Böyle insanlar sitenin kalitesini bozuyorlar !

Öyle birşey demiyorum belkide senin yaşın kadardır spor yapıyorum ha dostum
Öncelikle sitede tartışma yaratacak ikili münakaşalar yasaktır. Ayrıca spor yapmakla bilinçli spor yapmak farklı şeylerdir. Burdaki insanlara ters tepkiler vericeğine yada komik başlıklar açacağına oku ve öğren bu yaşta senden bilgili olduğum aşikar ve profilindeki ''protein tozu olmadan olmuyor'' yorumunu göremedim sanma :D

Öncelikle sitede tartışma yaratacak ikili münakaşalar yasaktır. Ayrıca spor yapmakla bilinçli spor yapmak farklı şeylerdir. Burdaki insanlara ters tepkiler vericeğine yada komik başlıklar açacağına oku ve öğren bu yaşta senden bilgili olduğum aşikar ve profilindeki ''protein tozu olmadan olmuyor'' yorumunu göremedim sanma :D
Ztn kullanıyom krdş[DOUBLEPOST=1491742336][/DOUBLEPOST]
osmanlı tuğrası ve yine ağır cehalet. ülkenin genel özeti bu.
Soyun osmanlıdan geliyor dostum,sadece ad değiştirme ve kültür olarak türkiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı