protein tozu topraklanma sorunu

arkadaşlar geçen hafta syntha 6 aldım ürün hakkındaki yorumlara baktım bir arkadaş dibinde topraklanma oluyorsa içinde protein tozundan başka birşeyler karıştırmışlardır dedi . 0.5 litrelik su şişesinde karıştırıyorum ve dibinde yuvarlak toplar kalıyor tadı biraz ekşimsi o topların tozu salondan aldım bu arada sizce sahte olma olasılığı nedir

Bende bugun ON whey aldım kapagını açtıgımda topaklanmalar vardı.Bende anlamadım gitti.Ürün Sahtemi degilmi diye düşünüyorum fakat sanmıyorum.

arkadaşlar geçen hafta syntha 6 aldım ürün hakkındaki yorumlara baktım bir arkadaş dibinde topraklanma oluyorsa içinde protein tozundan başka birşeyler karıştırmışlardır dedi . 0.5 litrelik su şişesinde karıştırıyorum ve dibinde yuvarlak toplar kalıyor tadı biraz ekşimsi o topların tozu salondan aldım bu arada sizce sahte olma olasılığı nedir

vallahi çok tuhaf ne syntha 6 ne on ikisini de biliyorum on yi ben kullandım syntha 6 yı arkadasım kullanıyor aynı odadayız kesinlikle topaklanma olmamalıydı bi yerde bişeyler var bence ama camur atmayayım Allah bilir...

peki sahte olup olmadığını anlamanın başka bir yolu varmı ? ben biraz anlatayım tozu dikkat çeken özelliği varmı söylersiniz . yoğun bi tadı var yağlı gibi .karıştırdığım kabı yıkamamıştım ilk gün 1-2 gün sonra baktım acımsı berbat bi koku vardı. karıştırdıktan sonra dibinde her zaman küçük toplar kalıyor tadı ekşimsi oluyo o topların. kutunun kapağını açtığımda biraz kötü bir koku geliyor ama öyle abartılı bir koku değil değişik biraz. kutuyu ilk açtığımda kapağın altında sert bir kağıt vardı . ambalajın üstünde ingilizce değerler yazıyor diğer tarafındada onun türkçesi var . kabından anlayabilecğimizi pek sanmıyorum yapan adam en iyi onu yapar ama yinede yazayım dedim.

buyuk ihtimalle beklediği yerden kaynaklı bir sorundur sahtelik değilde.

normalde tozun içinde bir ölçekte 3-5 tane top oluyor onlarda ne anlamadım onlar karışmıyor diyeceğim ama bir ölçekte o kadar yok dediğim gibi en fazla 3-5 tane ama karıştırınca dibinde 10-15 tane oluyor. suyla karıştırıyorum önce suyu koyuyorum tozda odamda duruyor

Back
Yukarı