protein tozu tadını bastırmak

ozan119

Yeni Üye
arkadaşlar protein tozunun tadını bastırmak mümkün müdür içine başka bişe katarak hardline ın çileklisini aldım gerçekten iğrenç bi tadı var öyleki atmak istiyorum ama yeni supplement fln. aldım param bitti başka toz alamam 1 ay o yüzden tavsiye bekliyorum napsam şaşırdım daha 5 serv,s daha aldım en sonuncusunda kusuyordum nerdeyse

aslında cılek aromalısı guzeldır

ama tadını bastırmak cok zor

sunu dene dısarda marketlerde satılan vanılınler var onla karıstır bır shake yaprken tadı yumusucaktır

arkadaşlar protein tozunun tadını bastırmak mümkün müdür içine başka bişe katarak hardline ın çileklisini aldım gerçekten iğrenç bi tadı var öyleki atmak istiyorum ama yeni supplement fln. aldım param bitti başka toz alamam 1 ay o yüzden tavsiye bekliyorum napsam şaşırdım daha 5 serv,s daha aldım en sonuncusunda kusuyordum nerdeyse
ben şey düşünüyorum bende konu açmıştım ama yorum gelmedi spelenda var doğal tadlandırcı aspartam filan içermiyormuş ben denemeyi düşünüyorum 100 tableti 11 tl filandı galiba

ben şey düşünüyorum bende konu açmıştım ama yorum gelmedi spelenda var doğal tadlandırcı aspartam filan içermiyormuş ben denemeyi düşünüyorum 100 tableti 11 tl filandı galiba

eger toz tadlandırıcı ve aroma ıcermıyosa evet olabılır ama hardlıne gıbı tadı cok sekerlı olan bır toza bıde splenda koyarsan ıcılmıcek bır hale gelır

ben muzlu gainer aldım tadı ne iyi ne kötü orta biraz tad vermesini istiyorum wheyde çileklisini kullanmadım bişey diyemicem vanilya demiştim çikolata gelmişti tadı beğenmemiştim ama içtim gene yanında elma çubuk kraker filan ye olmazsa beğendiğin birşeyi ye bence

Benimde nitrotech im iğrenç. çikolata-karamel aroması cidden çok ağır. en iyisi nefesini tut 1 dikişte iç nefes almadan ağzını çalkala üstüne sek limon shot + zeytin:D ancak öyle bastırılıyor

Su veya süt oranında değişiklik yapmayı deneyin. Genelde yeni başlayanlar ya fazla yada çok az su/sütle karıştırır. Çilekli ürünse ayrıca yarım muzla birlikte blenderda karıştırmayı deneyin.

Çilek aromalısından 3.5 kilo içtim bana güzel gelmişti.Hatta kokusu bile çok hoştu.Demekki kişiden kişiye değişebiliyor.Vanilinden sıkılırsan nesquik deneyebilirsin.Ama şeker içerir belirteyim. Aynı şekilde nescafe de atabilirsin eğer çok şekerli geliyorsa nescafe büyük ölçüde azaltıyor şekerini.

Back
Yukarı