Protein tozu nereden alınır..

GNC elbette güvenilirdir ama fiyatları acayip pahalı. Amerikan pasajı var izmir caddesinde oradan da alabilirsin

Ordan muscletech-nitrotech aldım bitti o ama içim pek rahat değildi açıkçası bilinir yerden almak istedim o yüzden sordum ne kadar fark olabilirki arada gnc de 157ydi sanırım

Ordan muscletech-nitrotech aldım bitti o ama içim pek rahat değildi açıkçası bilinir yerden almak istedim o yüzden sordum ne kadar fark olabilirki arada gnc de 157ydi sanırım

İçiniz rahat olsun. Ben de zaman zaman oradan alıyorum. Fiyatlar gayet uygun oluyor. :) 160 tl'ye 1.8 kg protein tozu almayacağım için size kalmış tabi. 120 lira civarı alıyorum gaspariler şu an o fiyattan olması lazım

****** sektorun en guvenilir magazalarindan git amerikan pasajindan ******den al

bahçelievler 6.caddede var supplementall shop diye ordan alabilirsin yada ****** amerikan pasajında da var mithatpaşa caddesinde büyük mithatpaşa eczanesinin olduğu pasajda da var 7. kat.

Bilkent ankuvada ****** da var. Alışveriş merkezlerindeki eczanelerde de bulunuyor. Ama buralarda üç aşağı beş yukarı hepsi aynı para. Ucuz istiyorsan amerikan pasajı veya maltepe pazarı :)

İçiniz rahat olsun. Ben de zaman zaman oradan alıyorum. Fiyatlar gayet uygun oluyor. :) 160 tl'ye 1.8 kg protein tozu almayacağım için size kalmış tabi. 120 lira civarı alıyorum gaspariler şu an o fiyattan olması lazım

pr0tein 7 hakkında bilginiz varmı orda set olarak uygun fiyata gördüm o.n whey 5lb ve creatine 300gr 175t onu almayı düşünüyorum fakat site hakkında bilgim yok

Back
Yukarı