protein tozu mu kilo aldırıcı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Semih35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
boyum 1.85 kilom ise 68 yani zayıfım arkadaşlar fitnessa başladım fakat ne kullanmam gerektiğini bilmiyorum.
kimisi kilo aldırıcı, kimisi protein tozu öneriyo sizce ne yapmalıyım?

Yeni başlayanlara forum olarak ilk 4ay takviye almasına sıcak bakmıyoruz 4ay sonra istedğin kiloya ulasamasssan gainer güzel olur

İlk 2 3 ay bir takviye alma bence bünye biraz alışsın spora beslenmeni düzenlemeye çalış.

bencede daha yenı baslamıssın bır takvıyeye gerek yok benımde kılo eksıgım vardı 4 ay oldu baslayalı yaklasık 8 kılo falan aldım sende alırsın duzenlı spor yaparsan ve ıyı beslenırsen

Şimdi herkes yazmış belli bir süre ek besin tavsi,ye edilmez diye ; Nedeni şudur ;

Şimdi sen spora başladın diyelim,bu dönemde sen zaten normal beslenmeni yapıyorsun ve verilen programı senni bünyen zaten kaldıracaktır.

Zaman geçtikçe programın ağırlaşacağından dolayı vücut normal beslenme ile yetinmeyecektir ve daha fazla karbonhidrat ve protein isteyecektir.

Bu nedenle bu döneme geldiğinde alman en mantıklı zamn olacaktır.

Tabi buda var ; sen kilonun 1,5 katı protein/2 katı karbonhirat alıyorsan zaten hiç gerek yok suplementlere.

Ona göre değerlendirmeni yap.

Başarılar...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı