Protein Tozu midemi bulandırıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skynet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

skynet

Üye
Arkadaşlar bu protein tozunu (vanillalı) ilk aldığımda güzel buldum tadını ilk defa denemiştim. Günler ilerledikçe bıkmaya sıkılmaya başladım artık hergün (iki günde bir) bu şeyi içmek zor geliyordu ve tiksindim. gözüme çok geldi midem bulandı tadı bir anda kötü oldu benim için. Spor günlerim cehenneme döndü anlayacağınız. Kutunun yarısından fazlası bitti ama dayanamayacam artık geri kalanını bar yapmayı düşünüyorum ama artacak yinede. sizce neden oluyor bu nasıl içebilirim?

Bulandıryosa içmiceksin gereksiz bi konu bence kimse görmeden sil

Abi öyle şey olurmu ya yardım ediceğin yere dediğin şeye bak miden bulanıyorusa içmicenmiş...

Kardesim millet yumurta akini cig iciyor ? bu meyve suyu degil sana katkisi olacak birsek gozunu yum dik kafana sutle karistir icine bal muz rende edebilirsin tadi duzelmesi icin

Abi öyle şey olurmu ya yardım ediceğin yere dediğin şeye bak miden bulanıyorusa içmicenmiş...
Yumartayı çiğ içiyor bazıları sen protein tozu mıdemı bulandırıyor dıyosun ya tozu degıstır yada kullanma kardeşim senle alakalı bişey o

Kardesim millet yumurta akini cig iciyor ? bu meyve suyu degil sana katkisi olacak birsek gozunu yum dik kafana sutle karistir icine bal muz rende edebilirsin tadi duzelmesi icin
deniyecem abi saol[DOUBLEPOST=1389280891][/DOUBLEPOST]bakın midemin bulanması ondan değil. çiğ yumurta bende içerim ama faydası yok içene yazık.. midemin bulanması her gün içmekten dolayı ve bu sprola ugrasacağım için her gün içmek zorundayım. tiksinti geldi diyorum yani

Belki sadece tadı kötüdür, başka marka deneyebilirsin. Bir ara değişiklik olsun diye muz aromalı bir toz almıştım, hayata küstüm bitirene kadar.

aynı sorun bende de var gerçekten benimde midem bulanıyor ama ben bunu tadı güzel diye içmediğimi biliyorum, gelelim tavsiyelerime ;

- marka değiştir sürekli en güzel gelen marka bile 1 ay sonra tadı kötü gelmeye başlıyor.
- soğuk su ile iç buz gibi olsun hatta
- içerken bir kerede iç ve burnunu kapat
- içerken çok güzel bir içecek içiyormuş gibi düşün :)

ha bide içmeden yarım saat önce bir şey içme...

kolay gelsin.

Bazilarinin gercekten tadi kotu sahsen kendimden biliyorum sana en kolay yolunu soliyim burnunu kapat tika yani bitesiye kadarda sakin acma bittikten sonra agzini calkala sahsen ben ancak ole icebiliyorum denersen etkili oldugunu gorursun.

bir çok markanın protein tozunu kullandım. ilk başlarda güzel gelenler bile bir süre sonra bayıyordu. ama hiç içemeyecek duruma gelmedim. dymatize iso 100 çikolatalı protein tozu kullanıyorum su anda ve şimdiye kadar içtiğim en tadi hafif ve lezzetli toz. tavsiye ederim. günde 3 kere içsen bile bıkkınlık vermicek bir tadı var.

vanilya öyledir almayın diyoruz vanilyalı protein tozu bayıyor bir süre sonra.. proteinler sadece çikolatalı alınmalı bulunabiliyorsa kahve aromalı olanlar cappucino vb. hafif tatlı olanlar tercihe dilmeli.. Vanilya çok ağır bir aroma protein tozu için.

Tatlı aburcubur falan yemeyi tamamen kesersen o proteinin tadı öyle bir güzel geliyoki :D
Soguk suyla gayet güzel oluyo
Hiç olmadı sütle yağ oranı biraz yükselir ama sana kalmış ..

Kardeş bende uzın süredir spor yapan ve protein tozlarından nefret eden biriyim zaten tatlı içecekleri sevmem tatları miğde bulandırıcı geliyor mussle tech kullandım hep sadece bir fincan kahvemi alıp onu diker dikmez içtiğim zaman miğdem bulanmıyor denemeni öneririm birde her antrenmanda yüksek motivasyonda gelirsen gözün bişey görmez oluyor

Back
Yukarı