Protein Tozu Kullanmalımıyım

17 yaşındayım 6yıldır futbol oynuyorum 4 5 ay futbola ara verdim VG'ye başladım. 1 hafta oldu başlayalı birkaç kişiye sordum bazıları kullanmaya başla bazıları ise ilk 3 ay kullanmana gerek yok dedi. Sizce whey kullanmaya başlamalımıyım ?

Gerçekten çok sağlam bi genetiğin, altyapın varsa ve gerçekten iyi ağırlıklarla çalışabildiğini düşünüyorsan 3 aydan öncede başlayabilirsin, aksi takdirde supplement kullanımına en az 3 ay sonra başlamanı öneririm.

Sağlam bi genetiğim olduğunu düşünüyorum kendimce. Yani kulüp yazın bizi 2günde 1 salona sokuyordu 1 ay boyunca. O 1 ayda baya bi şişiyordu bacaklarım felan ama yinede pek emin değilim.[DOUBLEPOST=1395005327][/DOUBLEPOST]Peki en kötü ne olabilir aksi takdirde dediğiniz ?

Sağlam bi genetiğim olduğunu düşünüyorum kendimce. Yani kulüp yazın bizi 2günde 1 salona sokuyordu 1 ay boyunca. O 1 ayda baya bi şişiyordu bacaklarım felan ama yinede pek emin değilim.[DOUBLEPOST=1395005327][/DOUBLEPOST]Peki en kötü ne olabilir aksi takdirde dediğiniz ?
Bişey olur anlamında söylemedim, diğer bir durumda anlamında söyledim, anladığım kadarıyla bi altyapın var 3 aydan daha erkende başlayabilrsin ama kesin kullanmalısın, çabucak başla gibi bi ifade kullanamam ben , sen kendi kararını kendin vermelisin, başarılar.

Forumda supplementler bölümünde çok detaylı bilgiler bulabilirsin bu konuda, tavsiyem her markayı ve ürünü iyice araştır ve sana uygun olanı bul, başarılar.

Back
Yukarı