Protein tozu kullanmalımıyım ?

Kullansan daha iyi olur

Aslında Protein tozları pek bir işe yaramıyormuş.Öyle demişlerdi.Beslenmene,Uykuna dikkat et.brhmcr adlı üyeninde dediği gibi herşey beslenmede biter.

Aslında Protein tozları pek bir işe yaramıyormuş.Öyle demişlerdi.Beslenmene,Uykuna dikkat et.brhmcr adlı üyeninde dediği gibi herşey beslenmede biter.

Protein tozlari ise yaramaz demek yanlis olur, yanlis yonlendirme olur potein eksigi olan diyetleri doldurmada etkilidir. Ancak yeni baslayanlar icin gerek yoktur.

Dün konuyu açtım bu gün Nıtrofull L-glutamin ve whey protein tozu hediye geldi ramazandan dolayı beslenme düzeni çok sık değil kullansam galiba yararıma olucak cevaplarınız için minnettarım :)

protein tozu vs adı üzerinde ek besindir normal beslenme kötü ise hiç bir işe yaramaz eğer günümüzde iş yada okul dolayısıyla beslenmemize dikkat ediyorsunuzdur ama az eksikler kalıyordur işte o zaman başvurulmalı beslenmene uykuna antremanına dikkat edersen motivasyonunu yüksek tutarsan iyi vücut yaparsın protein tozuda kullansan ağır kas yapmak hiç kolay değil merak etme zaten yapabiliceğin ortalama atletik bir vücuttur bu arada hediye ek besinler gelmiş güle güle kullan kolay gelsin

isteğine bakılırsa bence kullanma
düzenli antreman, dinlenme,beslenme ile isteiğin yerine gelecektir.

Ama ramazan dolayısıyla fazla besin alamadıgım ıcın kullanıyorum cunku ıftarda fazla yıyemıyorum sahurdada agır seyler yemek ıstemedıgım ıcın gunduz eksık olmasın dıye aldım :D:D

Back
Yukarı