Protein tozu kullanimi sivilceye neden olur mu?

Sizce olur mu protein tozu kullanmaya baslafigimdan beri sirtimda sivilce cikti yüzümdeki sivilce miktari arttı tabi ergenlikteyim cahilce her şeyi protein tozuna yikmak istedim sizce sivilceye neden olur mu ve o sivilcelerin izleri geçmeyen diyen kişiler oldu bilir bir kişi varsa bilgisi olan sevinirim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam arkadaşlar haftada 4 5 kez evde spor yapiyorim ve yaptigimda 20 dk uzaticam zaten yas 15 kilo 50 boy 1.64 arkadaslar bana kilo al diyorlar ama ben kilo almadan vucut yapip saglamlasmak istiyorum evde sadece bir dumbellim var oda 5 6 kilo 2 3 ay yapip biraktim malesef ve 2 haftadir geri basladim vucudum degismeye saglamlasmaya basladi ben 3 4 ayda vucut yapmam icin gunde kac kalori tuketmeli ve hangi hareketleri yapmam lazim body e gitmeden lutfen cevaplayin yardim edin ornegin gunde 150 sinav 200 mekik 15 squat vs vs lutfen vede zayif insan vucut yapabilirmi

Izi kaldiktan sonra geçme ihtimali yok demi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sıkıntı olmaz kardesım bende hiç sivilce yoktur mesela dün 1 tane cıkmıs hep patlatırım kanatırım huyum var kucuklukten berı 1 haftaya geçiyor tamamen ama yolmaman patlatmaman daha ıyı tabıkı irinini alsan yeter

Back
Yukarı