Protein Tozu Kullanilmadan Yapilan Içecek varmi?

Merhaba saygı değer forum üyeleri öncelıkle başlıktada anlaşıldığı gibi ''Protein Tozu Katılmadan'' Tamamen doğal bir içecek arıyorum. Bildıgınız bir tarifiniz varmıdır? Varsa yazarmısınız. Şımdıden tesekkur edıyorum ıyı forumlar :)

Adamım benim her sabah içtiğim tarifi deniyebilirsin :)

4 Adet pişmiş yumurta beyazı (Tavada yağsız)
100 gr yulaf
200 gr süt
1 muz dilimlenmiş
1 kaşık bal
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı vanilya şekeri

Bi kaba koyup karıştır sonra mixer-rondo herhangi bişeyde karıştır çek sıvı hali alana kadar sonra koy bardağa dik kafana :) Tadı kötü değil harika bence

Sabah kahvaltın için yeterince protein var sabahları içiyorum ben bunu yaklaşık 35 gr protein var ve tamamen doğal :)

vaz geçmilmez lor shakem :) sabah ve akşam içiyorum

100gr lor
3 su bardagı süt
1 kaşık nesquık
1 muz

2sinide denedim mükemmeler ama sabah vaktimde oluyor ondan kahvaltimi guzelce ediyorum. Yumurtadan tut kasar peynirine kadar kahvaltimi ediyorum. Peki sizin onerdiklerinizi spordan sonra alsam olurmu? Yada onun için daha ozel karisimlariniz varmi? :)

Sabah kahvaltını güzel ediyorsan zaten sıkıntı yok , önemli olan devamını getirebilmek öğlen-akşam yemeği gibi :) bu karışımları da istediğin öğün alabilirsin spor sonrası gibi :)

Adamım benim her sabah içtiğim tarifi deniyebilirsin :)

4 Adet pişmiş yumurta beyazı (Tavada yağsız)
100 gr yulaf
200 gr süt
1 muz dilimlenmiş
1 kaşık bal
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı vanilya şekeri

Bi kaba koyup karıştır sonra mixer-rondo herhangi bişeyde karıştır çek sıvı hali alana kadar sonra koy bardağa dik kafana :) Tadı kötü değil harika bence

Sabah kahvaltın için yeterince protein var sabahları içiyorum ben bunu yaklaşık 35 gr protein var ve tamamen doğal :)

Yulaf biraz ağıza takılıyor tam icilmiyor biraz yeniyor gibi ama tdi falan güzel sabah tostumu yedim sonra bu :) güZel oldu

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Robotla çekmeye gerek yok rondoyla üstünden iyice geçince zaten ufak ufak oluyor içiliyor ben rahat rahat içiyorum :)

bana sağlam bi beslenme programı verebilirmisiniz acaba ?
boy 1.76
kilo 75
ayrıca street workout yapıyorum ona göre beslenme programı lazım bilgilendirirseniz sevinirim

Back
Yukarı