Protein Tozu Kullanım İle İlgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1cihan8

Üye
2.3 kg protein tozu aldım ve şu şekilde kullanmayı düşünüyorum sizce uygunmudur.

Pazartesi: Sabah
Salı: S.S
Çarşamba: Sabah
Perşembe: S.S
Cuma: Sabah
Cumartesi: S.S
Pazar: Sabah ve S.S

S.S: Spordan Sonra
Antreman Günleri: Salı, Perşembe, Cumartesi, Pazar

Sabah aldıklarımı antremandan sonraki sabaha ayarladım sizce böyle mi daha iyi yoksa antreman günü sabahı mı almak daha iyi?

Haftada 8 kullanım oluyor her iki şekilde de bu da haftada 240 gr yapar. Kutu 9.5 hafta gidiyor. Haftada 8 kullanımdan fazlasını düşünmüyorum.

ben sadece antreman öncesi sonrası kullanıyodum ama ertesi sabah da almayı düşünüyorum kasları biraz daha besleyip ağrıyı azaltıcağını düşünüyorum

ben sadece antreman öncesi sonrası kullanıyodum ama ertesi sabah da almayı düşünüyorum kasları biraz daha besleyip ağrıyı azaltıcağını düşünüyorum
dh'de açtım konuyu. Hazırladığım listeyi onayladılar. Biri kas ağrısını azalttığını söyledi başka biri karşı çıktı kas ağrısına bir etkisi yoktur diye. Bilmiyorum ne kadar doğru. Antremandan sonraki sabah ve antremandan hemen sonra alacağım ben haftada toplam 8 kere oluyor.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : protein tozu onerileri, ucuz protein tozu, protein tozu ne kadar gider, sarkar mi?sag kol sol kol orantisiz, asimetrik,

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : protein tozu onerileri, ucuz protein tozu, protein tozu ne kadar gider, sarkar mi?sag kol sol kol orantisiz, asimetrik,

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı