Protein tozu kullanımı

Merhaba arkadaşlar ben vucut geliştirmeye başlayalı 2 hafta oldu. Boyum 174 kilom 59. 18 yaşındayım .Spor aletlerinde çalışıyorum ağır bölüme geçmeme izin vermiyorlar. Asıl sorum ben başlayalı 2 hafta oldu protein tozunu önerirmisiniz bana ? 100 150 gibi bir bütçem var hangi tozu tavsiye edersiniz bu konuda hiç bi fikrim yok 1 ay kullanacagım bir şey istiyorum. Teşekkür ederim

şuan lık protein tozu kullanmanıza gerek yok eğer ki illa kullanacağım diyorsanız hocanız ile görüşünüz,bence doğal olarak 10-12 haftaya ulaşın

"
Yeni başlayanlarda suplament kullanımı özellikle ilk 3 ay gerekli değildir.

Sebebi yeni başlayanların gerek kas tonusu gerek ise bu kaslara yapılan baskılar suplament kullanımı için yetersiz olup ilerki dönemlerde gerekli ise kullanımı önerilir..

Kişi spora başlamıştır günlük yediği yemeklerden (sabah,öğlen,akşam) almış olduğu kalori yapacağı hafif egzersiz için yeterlidir..

Ama alırsam ne olur derseniz vucut sistemi önceliği sindirim sisteminde parçalanan hücre zarından geçip enerji santraline düşen besinlere yer verir yani yediğimiz yeni başlayan bir kişide doğal yoldan üretilen enerji yeterlidir vucut haricen alınan suplamenti ikinci planda yada yedek olarak tuttuğundan antreman sonunda Alınmış olan gereksiz suplamentin atımı için uğraşır. burada paramızı çöpe atmış oluyoruz yani suplament vucut tarafından tercih edilmeyip
öncelik besine veriliyor aldığımız suplament vucutte vucut tarafından atılmaya çalışılıyor.."

az daha sık dişini, hem emeğine hem parana değsin.

eğer illa alacağım diyorsanız enerji verenleri vs. özellikte olanları var sizde bir artış olabilir tabii ama kullanmanıza gerek yok şuan için ülkemizde de aşırı pahalı zaten protein tozları,ben kendi açımdan söyleyeyim ben ilk ay kullanmaya başlamıştım fazla bir olağanüstü durum olmadı bence 2 3 aydan sonra başlayabilirsiniz

Bana sorarsan şuan boşa para verirsin doğal beslenmeyle rahat bi şekilde karşılarsın proteinden mücize bi beklentin varsa hayal kırıklığına urarsın zaman herşeyin ilacı bence idmanlarına devam et bealenmene de önem ver kütle kazan öyle takviye al başarılar dilerim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

BEYLER Bİ BAKARSANIZ SEVİNİRİM YAŞIM 16 BOYUM 1.78 KİLOM 68 FITNESS A BAŞLADIM 2 HAFTA OLDU VE PROTEİN TOZU KULLANSAM MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZİN TAVSİYELERİNİZ NELERDİR? FORUMDAKİ YAZILARI OKUDUM AMA O KADAR ÇOK YORUM VAR Kİ KAFAM KARIŞTI BİRİSİ BENİ AYDINLATIRSA ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN :)

Henüz çok erken dostum ek besine ihtiyacın yok şu an, tavuk,yumurta,süt vs. sana yetecektir..Protein tozunu, ileride ihtiyacını gıdalardan karşılamak yetersiz geldiğinde kullanmaya başlayabilirsin.

Back
Yukarı