arkadaslar, bir haftadir benimde burnum kaniyor. afedersiniz, ilk burun kanamam tuvaletteyken basladi, basinc sonucunda. ilk once cok korkmustum, cunku daha once hic oyle bir sey basima gelmemisti. daha sonra internette bayagi arastirdim, burun kurulugu, havanin degisikligi gibi bir suru sey buldum. arastirdikdan sonra cok fazla onemsemedim. ama 2 gun sonra antreman yaparken tekrar kanadi. ve uzun sure durduramadim. yine 2 gun kanamadi. 2. gun kahvalti yaparken kanadi ve artik ciddi bir seyler oldugunu dusundum. doktora gidecektim ama o gun sinavim var diye gidemedim. sonra aksami tekrar spora gittim ve bu seferde squat yaparken kanamaya basladi. bu seferki cabuk durdu. sonra bu sabah, yani dunku kanamadan sonra tekrar kanadi ve bu sefer durduramadim. cok ciddi anlamda kaniyordu, hemen medico ya gidip tampon yaptirdim ama tampona ragmen kaniyordu. artik kan agzimdan cikmaya basladim. beni acile ambulansla yolladilar. orada da kan tahlili yaptirdilar ve bir sey cikmadi. sonra baska hastaneye gittim orada niye kanadigini soylemediler. sadece iki tane merhem verdiler.
bu kadar yazmamin sebebi duydugum bir seyin dogru olup olmadigi aslinda. bazi arkadaslarim dedi, protein tozu kullanami burun kanamalarina yol acabilir dediler. gercektende boyle bir durum var mi acaba????
ben su an spordan sonra whey protein, aksam yatmadan once de casein protein kullaniyorum. ayni zamanda da creatine kullaniyorum. bunlarin acaba burun kanamamla bir ilgisi var mi???
aslinda doktor bana ilac kullaniyor musun dediginde protein tozu kullaniyorum dedim ve hic bir sey demedi bana. bir de bu aralar yoruluyor musun diye sordu ve bende vucut gelistirme yapiyorum dedim. biraz ara vermelisin dedi bana. tamda guzel sonuclar almaya baslamisken ara vermek benim icin gercekten cok uzucu. insallah bu yazdigim adminler tarafindan silinmez cok uzun diye. eger cevap veren olursa simdiden cok tesekkur ediyorum.