Protein tozu ile gainer ı nasıl beraber kullana bilirim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum tam detayli bilgi alamadim senden yinede söyle söyliyim
sabah kalktin whey protein
spor oncesi gainer
spordan hemen sonra gainer (az yagli sut ile icebilirsen suyla)
yatmadan once whey protein az yagli sutle icine cay kasigi tepeleme cekilmis keten togumu

Off günlerde nasıl yapmalıyım abi ?
He bide göbek istemiyorum 1 porsion gainer yetermi ?

Gobek kimse istemiyor :) Dostum off gunlerinde sabahlar whey aksam yatmadan 2 saat once tatli lor peyniri tuketebilirsin forumda bunlsrla ilgili arastirma yap beslenme konusunda vucudun cok yuksek karbonhidrati kullanamadigi zaman yaga cevirebilir

Vucut dinlenirken buyur oncelikle bunu bil.Tozu tabii ki off gunlerde de kullanacaksin.Abur cuburla aldigin kilolari sonra define edemezsin cunku o abur cuburlar sana kas yaptirmazlar yani kilo alir kilo verirsin o kadar.Abur cuburla kilo aliyorsan hic alma daha iyi.

Vucut dinlenirken buyur oncelikle bunu bil.Tozu tabii ki off gunlerde de kullanacaksin.Abur cuburla aldigin kilolari sonra define edemezsin cunku o abur cuburlar sana kas yaptirmazlar yani kilo alir kilo verirsin o kadar.Abur cuburla kilo aliyorsan hic alma daha iyi.

abi çok teşekkür ederim sana yaa sen olmasan ben hala off günlerde kullanmicaktım ama abi bişey daha dicem yanlış anlama yani sakata gelmeyelim hergün whey :D mideyorulması falan diyolar ne iş sence ?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı