bana kalırsa sabah için şu an gerek yok ama sana kalmış...
ben 6. ayımda 1 ölçek gainer antremandan yarım saat önce ve 1 ölçek whey antremandan hemen sonra içiyordum...
yağsız sütle tüketiyordum...
abur cubur yeme yağlanırsın ; onun yerine mideni boş tut ve öğünlerine odaklan...pill senin kilo alma tecrübene dayanarak soruyorum ayda 2 kilo alıyorum ama abur cuburda baya yiyorum sence gainer alıp abur cuburu kesmelimiyim ?
abur cubur yeme yağlanırsın ; onun yerine mideni boş tut ve öğünlerine odaklan...
gainer içeceksen de normal her zaman yediklerini yemeye devam et ; bir öğünü falan silme...
ben sadece antreman günlerimde kullandım bazı istisnalar haricinde...yardımın için çok teşekkür ederim pil ama 1 sorum daha var. Gainer ı antremana gitmediğim günlerde alimi ? Yani antremandan önce tmm peki diğer zamanlar ne şekilde kullanim veya sen nasıl kullandın ?
He bide gainer ile yağ olarak kilo aldırmıyomu ?
ben sadece antreman günlerimde kullandım bazı istisnalar haricinde...
nasıl kilo alacağın sana ve yediklerine bağlı ancak kas alırken yağ da almak kaçınılmaz ...
ben diyorum ki kekle krakerle cipsle vs mideni dolduracağına sevdiğin bir protein veya karbonhidrat (soslu makarna + ton balığı vs. gibi) kaynağına midende yer aç ve abur cubur yerine mideni onlarla doldur; daha hızlı kilo alırsın...şimdi sen bana diyosunki yani bisküvi kıraker kek vs. Yağ yapar yeme diyosun peki ben bunları yemedende bu hızda kilo ala biirmiyim gainer ile ayda 2 kilo alıyorum abur cuburla ! Sonradan o yağları define etsem olmazmı?
Weight Gainer'lerde bulunan %30 ile %15 arasındaki Proteinler, satılan ürünün üzerinde açıklamalı yer almalıdır. Genelde süt, Whey protein, yumurta gibi değerler ile belirtilir. Alınan ürünün üzerinde sadece "Proteinhidrolisat" yazılı ise ve ek olarak hangi protein olduğu belirtilmemişse, büyük ihtimalle jelatin barındırmaktadır. Jelatin ise basit proteinin hidrolize edilmiş biçimidir ve en ucuz protein olmanın dışında kas gelişmesinde hiç fayda sağlamamaktadır.