Protein tozu için nesquik?

Merhaba arkadaşlar

Hammaddeler satan bir siteden %80 konsantre whey aldım.Whey de tamamen sade ve aromasız.Bu halilyle içmek için birden kafaya dikmek gerekiyor ve böyle içmekte gerçekten zorlanıyorum.Aklıma içine nesquik karıştırmak geldi.Denemek için şu 3 ü bir arada gibi olan nesquiklerden aldım. 30 gr lık paketi 30 gr wheyle karıştırdım ve tadı gerçekten nefis oldu.

Asıl mesele şu ki bildiğiniz gibi nesquik içerisinde şeker var ve şekeri de minumum tüketmemiz gerektiğini biliyorum.Şuan elimdeki whey 1.75 kg, içerisine 200 gr lık poşet nesquiklerden karıştırsam çok problem olur mu? Çok problem olursa bana içerisine karıştırıp kolay içebileceğim bir şey önerir misiniz?

Teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
en iyisi elindeki ürün bitene kadar suyla içmen hem kafan rahat olur böylece o bittikten sonra aromalı alırsın.

meyve suyu ile deniyebilirsin birde nescafe demek istedin galiba 3'ü 1 arada olan nesquik bilmiyorum berki vardır o zamanda 2si 1 arada nescafe yi deniyebilirsin sekersiz olanları mevcut bir dahakinede aromalı alırsın çikolata yada çilek süper eheh.

bu tur aromasız urunler ıcın sayısısz alternatıv mevcut benım uyguladıklarım

nesquınk-fıstık ezmesı-tang-meyva suyu-neskafe

ıcerısındekı 3-5 gram sekerden pek bır zarar gelmez rahat olun

Aslında bence proteini saf olarak kullanın yani içine bu tür şeyler karıştırmayın.Ben yarım yağlı sütle kullanıyorum.Ama bazen proteini yoğurda döküyorum içine çilek felan doğruyorum süper oluyor sizlerde bir deneyin isterseniz süper oluyor...

Nesquik'in 100 gramında 85 gr civarı karbonhidrat barındırdığını ve bunun neredeyse tamamının sofra şekeri olduğunu hatırlatmak isterim.

Hakkında asılsız iddialar dolaşsa da Nesquik güzel bir ürün. Hem tadı güzel hem içinde azda olsa vitamin ve minerallerde bulunuyor. Ama nedense Türkiye'de şeker eklenmemiş versiyonu (no sugar added) satılmıyor. O versiyonda sadece laktoz, yani süt şekeri bulunuyor, o da çok küçük bir oranda.

Optimum Nutrition 2.3kg'lik banana cream bitirdikten sonra geçenlerde mecburiyetten double rich chocolate olarak aldığım 900gr'lık Whey'in tadının fiyasko çıkmasından sonra ben 1 haftadır bir tatlı kaşığı nesquik katıyorum. Double rich chocolate aromasının 1 litre suya atılmış 1 çay kaşığı uyduruk çikolata tozu gibi olan tadının hayalkırıklığı da ayrı sözkonusu. Bitirene kadar nesquikle devam.

Merhaba arkadaşlar

Hammaddeler satan bir siteden %80 konsantre whey aldım.Whey de tamamen sade ve aromasız.Bu halilyle içmek için birden kafaya dikmek gerekiyor ve böyle içmekte gerçekten zorlanıyorum.Aklıma içine nesquik karıştırmak geldi.Denemek için şu 3 ü bir arada gibi olan nesquiklerden aldım. 30 gr lık paketi 30 gr wheyle karıştırdım ve tadı gerçekten nefis oldu.

Asıl mesele şu ki bildiğiniz gibi nesquik içerisinde şeker var ve şekeri de minumum tüketmemiz gerektiğini biliyorum.Şuan elimdeki whey 1.75 kg, içerisine 200 gr lık poşet nesquiklerden karıştırsam çok problem olur mu? Çok problem olursa bana içerisine karıştırıp kolay içebileceğim bir şey önerir misiniz?

Teşekkür ederim :)

Merhabalar İstanbul'da alabileceğim bir yer var mı aromasız saf protein tozun'dan

Back
Yukarı